Αργυρούπολη: Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα την σύντροφό του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αργυρούπολη: Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα την σύντροφό του

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση πως ο 46χρονος ο οποίος ξυλοκόπησε την σύντροφό του στην Αργυρούπολη αφού πρώτα παραδόθηκε στις αρχές, αναμένεται να οδηγηθεί από λεπτό σε λεπτό στην φυλακή.

Μάλιστα, στην απολογία του, ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήξερε τι έκανε.

Να τονίσουμε πως το περιστατικό συνέβη την περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του κατηγορούμενου όπου χτύπησε μέχρι αναισθησίας τη σύντροφό του. Βέβαια, η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό.

Το χρονικό υπόθεσης στην Αργυρούπολη

Όπως φαίνεται το παρελθόν ο δράστης είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει και τις τρεις λόγω του επιθετικού χαρακτήρα του ενώ απέκτησε και τέσσερα παιδιά. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής στάθηκε η αφορμή να τον ακούσει όλη η γειτονιά καθώς η άτυχη 40χρονη η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια έκανε εκκλήσεις για βοήθεια από τα χέρια του αδίστακτου καθηγητή τζούντο.

Έτσι, οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία , ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί πριν οι ασυνομικοί εντοπίσουν την 40χρονη γυναίκα σε πολύ άσχημη κατάσταση .

Η γυναίκα, δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.