Βιασμός 24χρονης: Κατασχέθηκαν τα κινητά των τριών φερόμενων ως εμπλεκόμενων

Έρευνες και στα σπίτια τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης: Κατασχέθηκαν τα κινητά των τριών φερόμενων ως εμπλεκόμενων

Λίγο μετά την έρευνα που έγινε στα σπίτια των τριών ανδρών που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, οι Αρχές έκαναν κατάσχεση στα κινητά τους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, κατασχέθηκαν από τα σπίτια τους στην Αθήνα τα κινητά των τριών ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης και τα είχαν μαζί τους την Πρωτοχρονιά και τα στέλνουν στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο δήλωσαν στην Αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στη ΓΑΔΘ ο άνθρωπος που προσκάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγο, οι Αρχές προσήγαγαν τον άνδρα που κάλεσε την νεαρή στο επίμαχο πάρτι που κατέληξε στον βιασμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αστυνομικοί της Υποδίευθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαναν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση χωρίς να αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται την ώρα που η 24χρονη βρίσκεται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης δίνοντας νέα κατάθεση στην ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού που υπέστη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.