Προσοχή: Οι ώρες που θα λειτουργήσουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ όπως ο Σκλαβενίτης κλπ

Ακόμα δεν έχουν επανέλθει τα πράγματα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσοχή: Οι ώρες που θα λειτουργήσουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ όπως ο Σκλαβενίτης κλπ

Τέταρτη μέρα από το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίς κι ακόμη τα πράγματα δεν έχουν επανέλθει πλήρως αφού στους δρόμους ακόμα υπάρχει χιόνι και πάγος (υπήρξε νεκρός που γλίστρησε μάλιστα). Για τον λόγο αυτό επαναλειτουργούν σήμερα με ειδικά διαμορφωμένο ωράριο τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα μετά την σταδιακή υποχώρηση της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, την Πέμπτη (27/01), τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 18:00.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως για την Πέμπτη (27/01) δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier). Ο Σκλαβενίτης μάλιστα έχει βγάλει και ανακοίνωση...

Η ανακοίνωση του Σκλαβενίτη

Σήμερα τα Καταστήματά μας σε Αττική και Κρήτη θα λειτουργήσουν εκτάκτως με ωράριο 10:00-18:00. Τα υπόλοιπα Καταστήματά μας θα λειτουργήσουν από 08:00 έως 21:00.

Τι ισχύει με τις τράπεζες σήμερα Πέμπτη (27/1)

Εν τω μεταξύ, να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα τραπεζικά καταστήματα, όπως επίσης πριν από την μετάβαση τους σε αυτά να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα, συστήνει στους συναλλασσόμενους η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σε ανακοίνωση της. Ειδικότερα η ΕΕΤ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα τραπεζικά καταστήματα σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη, και Νότιο Αιγαίο, θα επαναλειτουργήσουν για το κοινό την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, αλλά με σημαντικούς περιορισμούς.

» Ειδικότερα, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες σε καθένα κατάστημα, ενδέχεται αυτό να μην λειτουργεί ή να υπάρχει περιορισμένος αριθμός εργαζομένων ή να υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας. Ως εκ τούτου συνιστάται οι συναλλασσόμενοι να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα καταστήματα όπως επίσης πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, με το συγκεκριμένο κατάστημα».