«Αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό

«Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι» -

Μία λιτή δήλωση παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό, ο 37χρονος ιερέας ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μίας ανήλικης. Ο ίδιος έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, ωστόσο όπως υποστηρίζει στη δήλωσή του, η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη θα τον αθωώσει.

Η δήλωση του 37χρονου ιερέα

«Είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι. Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου. Δεν τη βίασα όπως με κατηγορεί γιατί δεν έχει διαρραγεί ο παρθενικός της υμένας. Οι χώροι που κατηγορούμαι ότι τη βίασα, φέρουν τζαμαρίες και έχουν κλειδιά έξι άνθρωποι. Κανείς ποτέ δεν αντιλήφθηκε τίποτα; Είναι ο λόγος ο δικός μου απέναντι στον δικό της.

Όμως η ανήλικη δεν έχει πειραχτεί και το στοιχείο αυτό δε μπορεί να ξεπεραστεί από καμία κατάθεση. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου, που είναι στο πλευρό μου, με πιστεύει και με στηρίζει», αναφέρει ο ιερέας.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του ιερέα, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την baby sitter: «Σχέση ερωτικού περιεχομένου δεν είχε. Είναι τελείως διαφορετικό να έχει μία κοινωνική σχέση, από να έχει ερωτική σχέση. Όσον αφορά στο φωτογραφικό υλικό, δεν είναι πορνογραφικό. Δεν υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες του πατέρα».

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες - «Νιώθω πως έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου»

Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον Ιερέα των Κάτω Πατησίων φαίνεται πως έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη καθώς ο ίδιος κρίθηκε εχθές 25/01 προφυλακιστέος μετά από την χθεσινή του απολογία στον ανακριτή καθώς κατηγορείται για βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 26/01 μέσα από την εκπομπή «T-Live» αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες μετά την εμφάνιση μιας ακόμη 19χρονης η οποία μάλιστα υπερασπίζεται τον 37χρονο Ιερέα.

«Εδώ και δυόμισι χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον, το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε την σχέση μας. Ότι έχει γίνει, έγινε με την θέλησή μου. Συνευρισκόμασταν είτε στο σπίτι μου, είτε στο δικό του. Επίσης και στο αυτοκίνητό του, αλλά και στο κτίριο που στεγάζεται το κατηχητικό.

Η σύζυγός του δεν τα γνωρίζει, σε εμένα δεν έκανε τίποτα κακό. Του έχω στείλει γυμνές φωτογραφίες και δικά μου βίντεο και αυτός μου έστελνε αντίστοιχα. Τα περισσότερα τα έχω αποθηκευμένα στο κινητό που έχει κατασχεθεί», ανέφερε η 19χρονη.

Σοκαρισμένη η μητέρα της 19χρονης η οποία είχε εμπιστευτεί την κόρη της στον 37χρονο: «Τον είχαμε πνευματικό μας, τους εξομολογούμουν τα πάντα. Τον είχα εμπιστευτεί και επέτρεψα στην κόρη μου να βρίσκεται κοντά του, της επέτρεψα να τον συνοδεύσει στις οικογενειακές του διακοπές.

Του είχα μιλήσει πριν φύγουν και μου είχε πει να μην ανησυχώ και πως θα την πρόσεχε ο ίδιος σαν την οικογένειά του. Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω πως εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου».