Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της 24χρονης

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της 24χρονης

Αρνητικές είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη. Δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στα ούρα της Γεωργίας και τα επίπεδα αλκοόλ ήταν χαμηλά, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την πλευρά του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με το grtimes, το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μετέβη νωρίτερα ο καθηγητής Νίκος Ράικος ο οποίος παρέδωσε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αφορούν την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

Επέστρεψε στη δουλειά της η 24χρονη - Ποια είναι η ψυχολογική της κατάσταση

Το πρωί της Παρασκευής (28/1), η εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε πως η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε μετά την περιπέτειά της στην δουλειά της.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως αποφάσισε να αλλάξει πόστο και αντί να κάνει εξωτερικές δουλειές, πέρασε σε ένα πόστο γραφείου.

«Ψυχολογικά είναι πάρα πολύ καλά. Λαμβάνει πολλά μηνύματα και ανάμεσα στα μηνύματα και καταγγελίες από κορίτσια. Και από εκεί θα πρέπει μία επεξεργασία των στοιχείων που φτάνουν στο κορίτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής, την ώρα που μία νέα κατάθεση ανατρέπει τα πάντα.