Δολοφονία Θεσσαλονίκη: "Ραγίζουν" καρδιές οι δηλώσεις της γιαγιάς του Άλκη - «Τι έφταιγε το παιδί μας;»

«Ήταν τόσο καλό παιδί και ευλογημένο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δολοφονία Θεσσαλονίκη:

Η δολοφονική επίθεση στην Θεσσαλονίκη με θύμα τον 19χρονο Άλκη ο οποίος έπεσε νεκρός λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, έχει σοκάρει τόσο την οικογένειά του όσο και όλη την Ελλάδα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Από την άλλη, η γιαγιά του άτυχου 19χρονου μίλησε στην εκπομπή «T-Live» το μεσημέρι της Πέμπτης 3/02 όπου ακουγόταν εμφανώς καταρρακωμένη. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Θεός δεν αφήνει κανέναν. Θα τον τιμωρήσει κι αυτόν. Θα τον τιμωρήσουν. Αλλά το παιδάκι μου τι έφταιγε που ήταν αθώο, τόσο καλό παιδί;

Τι να το κάνω; Δεκαεννιά χρονών παλικάρι το στείλανε. Αν βλέπατε χθες τι γινόταν στη Βέροια… 100 στεφάνια ήρθαν από όλη την Ελλάδα. Εκατό στεφάνια, δεν σας λέω τίποτα άλλο!.

Είναι λίγα αυτά που λένε. Ήταν τόσο καλό παιδί και ευλογημένο. Άγγελος ήταν! Οι παπάδες βούρκωσαν που τον διαβάζανε… Καμιά μανούλα να μην το πάθει αυτό το πράγμα».

Τα σπαρακτικά λόγια την γιαγιάς του άτυχου 19χρονου

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Ανακοινώθηκε η πρώτη ποινή για τον 23χρονο

Οι κατηγορίες για τον 23χρονο ο οποίος συνελήφθη για την δολοφονική επίθεση του Άλκη στην Θεσσαλονίκη είναι βαρύτατες καθώς οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση είναι άκρως καταιγιστικές καθώς δικάστηκε στο Αυτόφωρο, αφού σε βάρος του σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία, η οποία συνδέεται με τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, κάθισε στο εδώλιο για πέντε αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα για την υπόθεση που σχετίζεται με τα ευρήματα που εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη χθεσινή τους έφοδο στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών.

Από την άλλη, το δικαστήριο του επέβαλε χρηματική ποινή 2.200 ευρώ, καθώς κι απαγόρευση παρακολούθησης και παρουσίας όλων των αθλητικών εκδηλώσεων για χρονικό διάστημα πέντε ετών.