Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 36χρονος

Έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 36χρονος

Στην Κρήτη, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του 36χρονος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο νέος άνθρωπος δεν είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, εντοπίσθηκε αναίσθητος από συγγενικό του πρόσωπο στο σπίτι του στα Χανιά και αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τον τελευταίο καιρό στην Κρήτη πληθαίνουν τα τραγικά γεγονότα καθώς λίγο καιρό πριν είχε συμβεί οικογενειακή τραγωδία καθώς παππούς πνίγηκε μπροστά στα εγγόνια του.

Οι πληροφορίες για τον νεκρό άνδρα στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια ενώ περεταίρω πληροφορίες θα δοθούν όταν θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται το θρίλερ με τους αγνοούμενους στα Καλάβρυτα

Ακόμη αναζητούνται οι τρεις αναρριχητές που αγνοούνται από το βράδυ του Σαββάτου (5/2) στην περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου των Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος στο newsit.gr, «έχουν βρεθεί αντικείμενα και ρούχα τρία με τέσσερα χιλιόμετρα από τo χιονοδρομικό. Στο σημείο πηγαίνει ομάδα των ΕΚΑΜ αλλά είναι δύσκολη η πρόσβαση γιατί το σημείο είναι δύσβατο και έχει πολύ χιόνι».

Νωρίτερα, μεταδόθηκε από τον Alpha πως οι τρεις αναρριχητές βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Τις πληροφορίες αυτές διέψευσε ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 22 πυροσβέστες με την ορειβατική ομάδα έρευνα και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα, καθώς και ομάδα χειριστών συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών, περιπολικό της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως επίσης και ένα ελικόπτερο του ενιαίου κέντρου συντονισμού έρευνας – διάσωσης. Παράλληλα, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμει κλιμάκιο εννέα εθελοντών – διασωστών, του παραρτήματος Αχαΐας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Υπενθυμίζεται πως τα τρία άτομα αγνοούνται από το βράδυ του Σαββάτου (5/2) στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα. Πρόκειται για έμπειρους αναρριχητές, ηλικίας από 50 ως 55 ετών. Προορισμός της εξόρμησής τους φέρεται να ήταν η Μαυρολίμνη. Ωστόσο, οι τρεις άνδρες δεν επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου.

Από χθες το βράδυ, οι τρεις αγνοούμενοι δεν έχουν απαντήσει σε κλήσεις στα τηλέφωνά τους, ενώ το αυτοκίνητο με το οποίο μετέβησαν στο σημείο όπου ξεκίνησαν την αναρρίχηση βρίσκεται ακόμα εκεί.