Έκτακτο: Τραγωδία στα Jumbo με θύμα 6χρονο αγοράκι - Η μητέρα μηνύει τα γνωστά παιχνιδάδικα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο: Τραγωδία στα Jumbo με θύμα 6χρονο αγοράκι - Η μητέρα μηνύει τα γνωστά παιχνιδάδικα

Γονείς κατέθεσαν μήνυση στην εταιρεία Jumbo για τον βαρύ τραυματισμό που υπέστη το έξι ετών αγοράκι τους, τον περασμένο Ιούλιο, όταν θέλησε να πιάσει ένα παιχνίδι και λόγω ύψους προσέκρουσε πάνω στα σίδερα κρεμάστρας, τα οποία στερούνταν προστατευτικού καλύμματος. Ως αποτέλεσμα τραυματίστηκε σφοδρά στο αριστερό του μάτι, κάτι που προκάλεσε προσωρινή απώλεια όρασης και οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση.

Εξετάζοντας κανείς το χρονικό ενός ατυχήματος που έμελλε να σημαδέψει επί μισό χρόνο την οικογένεια του μικρού αγοριού, αναρωτιέται εάν ήταν κατάλληλα διαμορφωμένες οι συνθήκες μέριμνας για την αποφυγή τραυματισμών στο υποκατάστημα της εταιρείας στο Μαρούσι, επί της λεωφόρου Κηφισίας. Υπήρχε άραγε η απαραίτητη πρόνοια ώστε να εξασφαλίζεται, στον «ναό» του παιχνιδιού, η ασφάλεια των ανηλίκων που με διάχυτο αυθορμητισμό και ξεγνοιασιά σπεύδουν στα παιχνίδια της αρεσκείας τους;

Στην κατά παντός υπευθύνου μήνυση που έχουν καταθέσει οι γονείς του εξάχρονου και που δημοσιοποιεί το protothema.gr, αναφέρεται ότι λίγο έλειψε να χαθεί παντελώς η όραση στο αριστερό μάτι του ανήλικου αγοριού.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS