Νέα αποκάλυψη για τον πέμπτο ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό - Βίασε 14χρονη μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Η αποκάλυψη του δικηγόρου των θυμάτων

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νέα αποκάλυψη για τον πέμπτο ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό - Βίασε 14χρονη μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Σοκ έχει προκληθεί στο πανελλήνιο με την είδηση του βιασμού κατά συρροή θυμάτων από γνωστό ηθοποιό. Σε μια νέα συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο δικηγόρο των τεσσάρων θυμάτων, στην εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 18/2. Σε βάρος του ηθοποιού έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις από τέσσερα θύματα, τα οποία ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, εκ των οποίων δύο ήταν ανήλικες τον χρόνο που συνέβησαν οι ασελγείς πράξεις.

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου των τεσσάρων θυμάτων

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αναφορά των πληροφοριών που μετέδωσε η εκπομπή σας, πως αναμένει ανανέωση της βίζας του για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και πρέπει εισαγγελέας και ανακριτής να εκδώσει απαγόρευση εξόδου του ηθοποιού από τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πανταζής και πρόσθεσε:

«Είναι πάνω από 7-8 οι περιπτώσεις, σε μια διαχρονική πορεία. Η τελευταία καταγγελία έγινε το καλοκαίρι του 2021. Ο καταγγελλόμενος διατηρούσε σχέση με τη μία αδελφή, όταν ήταν 15 ετών ανήλικη. Οι κακοποιητικές συμπεριφορές έγιναν εντός της σχέσης. Η δεύτερη αδελφή, που ήταν 14 ετών την περίοδο που δέχθηκε τον βιασμό και την κακοποιητική συμπεριφορά, δεν είχε την παραμικρή συναινετική επαφή με τον κατηγορούμενο».

«Εξαιτίας της πλευράς του κατηγορουμένου παρ' ολίγον να είχαμε ένα τραγικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, σώθηκε η 14χρονη από την αδερφή της την τελευταία στιγμή. Το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι την ημέρα που έγινε η απόπειρα αυτοκτονίας, ο κατηγορούμενος ήρθε σπίτι και επανέλαβε την ίδια συμπεριφορά σε μία κοπέλα που ήταν λιπόθυμη από την απόπειρα αυτοκτονίας», είπε ο δικηγόρος αποκαλύπτοντας την απόπειρα αυτοκτονίας του 14χρονου θύματος, κατόπιν της οποίας το κορίτσι βιάστηκε ξανά..

«Ο ηθοποιός αρνείται στο σύνολό τους τις πράξεις βιασμού τις οποίες του αποδίδουν οι 4 γυναίκες, επισημαίνοντας ότι όλες οι σεξουαλικές συνευρέσεις είχαν συναινετικό χαρακτήρα. Μάλιστα, προς υπεράσπιση του εαυτού του, κατέθεσε 1.800 σελίδες με τυπωμένα μηνύματα και email τα οποία λάμβανε από τις μηνύτριες ακόμη και με τις πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλαν στις Αρχές», κατέληξε.

Οι αποκαλύψεις της φίλης του θύματος που υπέστη βιασμό από γνωστό ηθοποιό

Αρκετά φαίνεται πως θα απασχολήσει η υπόθεση κατά συρροή βιασμού από γνωστό ηθοποιό, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει συνταράξει τον καλλιτεχνικό κόσμο για ακόμα μια φορά. Το πρωί της Παρασκευής 18/2, στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της φίλης του θύματος που κατήγγειλε αρχικά τον ηθοποιό και μίλησε εκ μέρους της κοπέλας.

Ο ηθοποιός θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένα από τα θύματα, όταν υπέστησαν την κακοποίηση ήταν ανήλικες. Ακόμα, ένα από τα θύματα είναι γνωστή ηθοποιός με διεθνή καριέρα.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος των θυμάτων, Πέτρος Πανταζής, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό ο ηθοποιός, για να αποφύγει τις κατηγορίες και έτσι, κρίνεται απαραίτητο να βγει άμεσα ένταλμα απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

«Η ηθοποιός είχε βρει πάρα πολλά κορίτσια που είχαν υποστεί βιασμό και κακοποίηση από εκείνον, όμως είτε δεν ήταν έτοιμες να μιλήσουν, είτε δεν είχαν χρήματα για δικηγόρο και δεν προχωρούσαν σε καταγγελίες. Η ηθοποιός θορυβήθηκε ότι η υπόθεση δεν θα πάει καν σε δίκη. Ξαναπροσέγγισε τα κορίτσια, κάποιες συνέχισαν να λένε όχι γιατί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κυνηγήσουν αλλά λόγω και της άσχημης ψυχολογικής τους κατάστασης.

Η ίδια προσφέροντάς τους οικονομική στήριξη αλλά και τη διατήρηση της ανωνυμίας τους, τις έπεισε. Τελικά δύο κοπέλες κατέθεσαν μήνυση τον Ιούλιο του 2021 κι έτσι ασκήθηκε η δίωξη για τους βιασμούς», είπε χαρακτηριστικά η φίλη του θύματος.