«Από τη Δευτέρα 21/2...» - Η πρώτη ανακοίνωση του Lidl μετά τον σάλο

Μόλις δημοσιεύθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Από τη Δευτέρα 21/2...» - Η πρώτη ανακοίνωση του Lidl μετά τον σάλο

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl αυτή την εβδομάδα βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος λόγω του περιστατικού που συνέβη στο Ίλιον. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω κατάστημα, συνελήφθη μία ηλικιωμένη η οποία αποπειράθηκε να κλέψει τρόφημα.

Αμέσως ξεκίνησε ένα κύμα αντιδράσεων κατά των Lidl. Οι χρήστες του Twitter ζήτησαν να κλείσουν τα σούπερ μάρκετ, ενώ όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (18/2), πραγματοποιήθηκε επίθεση στο κατάστημα στο Ίλιον.

H αλυσίδα σούπερ μάρκετ απάντησε στον σάλο με μία μακροσκελή ανακοίνωση ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να δώσει συνέχεια στο ζήτημα με την ηλικιωμένη γυναίκα. Από εκεί και πέρα, η πρώτη ανακοίνωση που έγινε μετά από αυτόν τον σάλο είχε να κάνει με τις προσφορές που ξεκινούν στα σούπερ μάρκετ από αυτή τη Δευτέρα (21/2).

Οι προσφορές των Lidl

Lidl προσφορές

"Aπό Παρασκευή 25/2 θα παραμείνει κλειστό το κατάστημα της..." - Έκτακτη ανακοίνωση από τα Lidl

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσαν τα σούπερ μάρκετ Lidl μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους σχετικά με ένα κατάστημα τους στην περιφέρεια της Αττικής που θα παραμείνει κλειστό από αύριο Παρασκευή 25/2 έως και την Τρίτη 1/3.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση το κατάστημα στην Γλυφάδα θα κλείσει την ερχόμενη Παρασκευή και για λίγες ημέρες χωρίς ωστόσο να αναφέρουν τον λόγο. Ωστόσο, ενημέρωσαν για τα καταστήματα που θα μπορούν να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές έτσι ώστε να βρουν και τις νέες προσφορές τους.

Το κατάστημα της Γλυφάδας θα παραμείνει κλειστό από Παρασκευή 25.02.2022.

Και πάλι κοντά σας στο νέο μας κατάστημα από Τρίτη 01.03.2022.

Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στα κοντινότερα καταστήματα.

Ελληνικό Αθ. Διάκου 29Α & Χρ. Τραπεζούντος

Αργυρούπολη Λεωφόρος Αλίμου 79

Βάρη 2ο χλμ. Λ. Βάρης - Κορωπίου.

TAGS