Βικτώρια Καρύδα: Πρώην χορευτής του Ελλάδα έχεις ταλέντο ο δολοφόνος του μάρτυρα κλειδί στην υπόθεση του Γιάννη Μακρή

Σοκαριστικές εξελίξεις στο φως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βικτώρια Καρύδα: Πρώην χορευτής του Ελλάδα έχεις ταλέντο ο δολοφόνος του μάρτυρα κλειδί στην υπόθεση του Γιάννη Μακρή

Απών από το Εφετείο Αθηνών όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, γνωστού και ως Αυστραλού - θα είναι σήμερα ο 33χρονος Τουργκάι Σάλι που αποτελούσε βασικό μάρτυρα κλειδί της δίκης, καθώς τα μεσάνυχτα της 13ης Φεβρουαρίου δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Χάσκοβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, εκτελεστής του νεαρού bodybuilder από τη Βουλγαρία είναι ένας 44χρονος Μεξικανός, εν ονόματι Βίκτορ Ομάρ, που βρέθηκε στη χώρα μας το 2005 και συμμετείχε ως χορευτής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Ο δράστης είναι γνώριμος των Αρχών όχι για την ευλυγισία του αλλά διότι έως και πριν από λίγες ημέρες εξέτιε ποινή στον Κορυδαλλό για κατοχή τεσσάρων κιλών κοκαΐνης. Οι βουλγαρικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη του Λατινοαμερικάνου εκτελεστή και τον συνέλαβαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σόφιας όπου αναπαυόταν έχοντας εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου που του ανέθεσαν.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του χορευτή

Σύμφωνα με όσα αναγράφει το ρεπορτάζ της Espresso ο 33χρονος Βούλγαρος που θα έδινε χρήσιμες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα δέχτηκε πέντε σφαίρες στο κεφάλι από πιστόλι τύπου Luger, αλλά φτάνοντας ετοιμοθάνατος στο νοσοκομείο πρόλαβε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς και να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του δολοφόνου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή συνελήφθη τον Απρίλιο του 2019, έξι μήνες μετά τη νύχτα που έκοψε το νήμα της ζωής του επιχειρηματία. Πρόκειται για έναν 32χρονο Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του παρακολουθούσε επί 19 μέρες όλες τις κινήσεις του θύματος. Μόλις αισθάνθηκε σίγουρος για το αποτέλεσμα που θα φέρει η απόπειρά του, πάτησε την σκανδάλη του όπλου τύπου Makarov που έφερε μαζί του, εκτελώντας εν ψυχρώ τον 46χρονο.