Τραγωδία Πάτρα: Νέα τροπή στην υπόθεση - «Οι γιατροί είχαν ζητήσει να...»

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Mega

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Νέα τροπή στην υπόθεση - «Οι γιατροί είχαν ζητήσει να...»

Καθώς βρισκόμαστε σε αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης που σχετίζεται με την υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα, τα ενδεχόμενα στην υπόθεση είναι όλα ανοιχτά, τίποτα δεν αποκλείεται και νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά. Μέσα από ένα αναλυτικό ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Mega, έγινε μια αποκάλυψη η οποία φέρνει μια νέα τροπή στις έρευνες.

Πιο συγκεκριμένα και μετά την έκδοση της ανακοίνωσης της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, έγινε γνωστό πως οι γιατροί είχαν ζητήσει να τοποθετηθούν κάμερες στα δωμάτια των κοριτσιών, καθώς είχαν προβληματιστεί έντονα με το γεγονός ότι εμφάνιζαν προβλήματα υγείας από το πουθενά, ενώ, για όσο βρίσκονταν στην ΜΕΘ, τα κορίτσια δεν εμφάνιζαν κανένα ανησυχητικό σύμπτωμα.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, είναι πως η μητέρα φέρεται, σύμφωνα με τους γιατρούς να επικαλέστηκε εγκυμοσύνη για να μείνει σε μονόκλινο δωμάτιο δίπλα στη 9χρονη κόρη της.

Οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Πάτρας

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία στην Πάτρα συνεχίζονται καθώς υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το πως άφησαν την τελευταία τους πνοή τα τρία κορίτσια μέσα σε περίπου τρία χρόνια. Μάλιστα, ο παππούς των κοριτσιών "έσπασε" την σιωπή του.

Μέχρι στιγμής έχε γίνει γνωστό πως η μητέρα των κοριτσιών ήταν αρκετά δραστήρια μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς δημοσίευσε στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας των παιδιών της.

Ωστόσο, οι αναρτήσεις της 33χρονης μητέρας σε ομάδα για μαμάδες στο facebook έχουν "κεντρίσει" την προσοχή καθώς παλιότερα είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;»