Πόλεμος Ουκρανία: Καρέ - καρέ το ανατριχιαστικό βίντεο από ποδηλάτη που βρήκε ακαριαίο θάνατο

Σκληρές εικόνες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Καρέ - καρέ το ανατριχιαστικό βίντεο από ποδηλάτη που βρήκε ακαριαίο θάνατο

Τραγικές είναι οι τελευταίες ώρες στην Ουκρανία μετά από την εισβολή των Ρωσικών δυνάμεων στη χώρα καθώς από νωρίς το πρωί μετράμε τους πρώτους νεκρούς. Όπως είναι λογικό οι κάτοικοι του Κιέβου βρίσκονται σε απόγνωση από τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/02 καθώς προσπαθούν να φύγουν άρον άρον προκειμένου να σωθούν.

Ωστόσο, το γύρο του διαδικτύου κάνει αυτή την ώρα ένα από τα πιο σκληρά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς έχει καταγραφεί ο σκληρός θάνατος ενός άμαχου ποδηλάτη στην πόλη Ουμάν.

Την ώρα της έκρηξης το βίντεο δείχνει καρέ-καρέ το πως ο ποδηλάτης έχασε ακαριαία την ζωή του μετά το βλήμα που έπεσε από τις ρωσικές δυνάμεις.

Ο σοκαριστικός θάνατος ενός ποδηλάτη

Τραγωδία "χτύπησε" το σπίτι της Κάτιας Ταραμπάνκο - Αποχωρεί από το Survivor 5 εσπευσμένα;

Παγκόσμιος συναγερμός από την κατάσταση στην Ουκρανία, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει μέχρι και το Survivor που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο! Τώρα θα μας πείτε τι σχέση μπορεί να το ένα με το άλλο και θα έχετε και δίκιο! Ωστόσο επηρεάζει το μέλλον μιας συγκεκριμένης παίκτριας του παιχνιδιού.

Και ο λόγος φυσικά για την Κάτια Ταραμπάνκο. Είναι γνωστό πως η παίκτρια κατάγεται από την Ουκρανία, όπου αυτή την στιγμή βιώνει την ρωσική εισβολή. Ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν πως η καταγωγή της Κάτιας είναι από την Μαριούπολη, ακριβώς δηλαδή στην περιοχή που χτυπούν οι Ρώσοι!

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ενημερώσει την Κάτια Ταραμπάνκο για την τραγική εξέλιξη και βρίσκεται στο χέρι της το τι θα κάνει! Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Ατζούν ήρθε σε επικοινωνία με την παίκτρια των Διασήμων και της αποκάλυψε πως η πόλη της δέχεται επίθεση από τους Ρώσους, με συγγενείς της Κάτιας να βρίσκονται στην περιοχή! Όχι μητέρα και αδελφός, αλλά ξαδέλφοι, θείοι και αρκετοί άλλοι.

Χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός της τόνισε πως δεν δεσμεύεται με καμία ρήτρα για αποχωρήσει για έναν τέτοιο λόγο και είναι στο χέρι της αν θέλει να φύγει! Η Κάτια από την πλευρά της ζήτησε να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr