Τραγωδία Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του παππού - «Πήρα ηρεμιστικό για να έρθω..»

«Τα εγγόνια μου δεν τα έχω γνωρίσει ποτέ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του παππού - «Πήρα ηρεμιστικό για να έρθω..»

Άλλη μια τραγική είδηση ήρθε να συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη, μετά τον νεαρό που πήδηξε από τον 5ο όροφο του σπιτιού του. Το πρωί της Πέμπτης 24/2 έγινε γνωστό πως μια μητέρα στη Θεσσαλονίκη έχασε τη ζωή της καθώς και τα δύο της παιδιά, με το σπίτι τους να τυλίγεται σε φλόγες.

Ο πατέρας της άτυχης μητέρας έκανε δηλώσεις για την κόρη του, την σχέση που είχε μαζί της, καθώς ο ίδιος συγκλονισμένος δήλωσε πως δεν είχε προλάβει να γνωρίσει τα εγγόνια του.

Οι δηλώσεις του πατέρα της απανθρακωμένης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη

«Ήταν πολύ καλό κορίτσι η κόρη μου», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή. «Ενημερώθηκα από έναν ξάδελφο της πρώην συζύγου μου και από μια γειτόνισσα. Επειδή ήμουν χωρισμένος είχα να δω τα παιδιά μου από το 2011. Δυστυχώς τα εγγόνια μου δεν τα έχω γνωρίσει ποτέ».

«Έμαθα ότι πήρα φωτιά το σπίτι. Είμαι συγκλονισμένος. Είμαι και άνθρωπος με καρδιακά προβλήματα. Πήρα ηρεμιστικό για να έρθω. Το παιδί μου εγώ το μεγάλωσα. Εγώ το έλουζα και το σπούδασα».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ακόμη μια τραγική είδηση μετά με τους πρώτους νεκρούς από την κήρυξη πολέμου στην Ουκρανία, βγήκε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Πέμπτης 24/2. Νεκρή εντοπίστηκε μητέρα και τα δυο της παιδιά στην Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, στη Νέα Μαγνησία του Δήμου Δέλτα της Θεσσαλονίκης κατά τις 02:20 τα ξημερώματα έχασαν τη ζωή τους μια μητέρα 32 χρονών και τα δύο παιδιά της. Η τραγική αιτία θανάτου είναι η απανθράκωση και των 3 καθώς το σπίτι τυλίχτηκε στις φωτιές, από το θερμαντικό σώμα που υπήρχε στην μονοκατοικία.

Να σημειωθεί ο πατέρας της οικογένειας απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους, συνεπώς είναι και ο μοναδικός επιζών της ανείπωτης αυτής τραγωδίας. Τα πρώτα στοιχεία για το σπίτι φανερώνουν πως δεν πρόκειται για κάποια παλιά κατασκευή, αλλά αντιθέτως για μια πρόσφατα ανακαινισμένη.