Πόλεμος Ουκρανία: "Ανατριχιάζει" η στιγμή που δημοσιογράφος βλέπει on air το σπίτι της να βομβαρδίζεται

"Λύγισε" on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία:

Μια Ουκρανή δημοσιογράφος του BBC, έζησε την πιο συγκλονιστική στιγμή on air καθώς κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης όλων των καταιγιστικών εξελίξεων σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Olga Malchevska έμαθε πως το σπίτι της έχει βομβαρδιστεί ενώ την ίδια στιγμή παρακολουθούσε σοκαρισμένη τα σχετικά πλάνα.

Η ίδια λίγο αργότερα την ώρα που μιλούσε "λύγισε" καθώς εξομολογήθηκε πως η αγωνία της είναι τεράστια αφού προσπαθεί να ψάξει και να βρει την οικογένειά της διότι δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος έλαβε μήνυμα από την μητέρα της που της διασφάλισε ότι τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειά της είναι ασφαλή. Από την άλλη, εκτός Eurovision η Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Η στιγμή που δημοσιογράφος βλέπει on air το σπίτι της να βομβαρδίζεται

Σεργκέι Λαζάρεφ: «Κλαίω σαν μικρό παιδί...» - Το ξέσπασμα του Ρώσου συμμετέχοντα της Eurovision

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει συγκλονίσει ολόκληρη την καλλιτεχνική κοινότητα και μη, ενώ πολλοί είναι οι celebrities οι οποίοι παίρνουν θέση για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην χώρα. Δύσκολες ώρες περνάει και η οικογένεια της Κάτιας Δέδε που βρίσκεται στην Ουκρανία, με την ίδια να προχωράει σε μια σπαρακτική ανάρτηση.

Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται ο Σεργκέι Λαζάρεφ, ο Ρώσος καλλιτέχνης, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό της Eurovision. Ο ίδιος έχει εκπροσωπήσει τη χώρα δύο φορές στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού κατακτώντας μάλιστα το 2019 την τρίτη θέση. Τα ξημερώματα της Παρασκευής 25/2, ο Ρώσος σταρ θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας τα τραγικά γεγονότα.

«Πριν από μια εβδομάδα, ο γιος μου ξύπνησε τη νύχτα με δάκρυα! Όταν τον ρώτησα “τι συνέβη;”, ο 7χρονος γιος μου απάντησε: «Μπαμπά, φοβάμαι τον πόλεμο». Του είπα: «Σάννι, μην ανησυχείς, ηρέμησε, δεν θα γίνει πόλεμος». Και τώρα άρχισε ο πραγματικός πόλεμος! Τι κάνετε; Κλαίω σαν μικρό παιδί. Οι ισχυροί μετρούν τη δύναμή τους με τα όπλα.

Η ζωή είναι μία και περνάει. Για πολλά χρόνια κανείς δεν μπορεί να κάνει σχεδιάσει για το αύριο, γιατί οι πολιτικοί έχουν άλλα σχέδια! Παρακαλώ σταματήστε όλοι! Μαζί! Πείτε στοπ! Καθίστε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων! Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σεργκέι Λαζάρεφ.