"Την Δευτέρα 28/2..." - Ανακοίνωση "σεισμός" στην ελληνική αγορά από την αλυσίδα των Lidl

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μπορεί τα Lidl να έκλεισαν οριστικά ένα κατάστημα τους, ωστόσο, αυτό δεν τους κρατάει πίσω από το να βάλουν νέες προσφορές στα ράφια τους. Η γνωστή αλυσίδα προσπαθεί να βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών της και να βοηθάει έτσι ώστε να κάνουν τις αγορές τους με περισσότερη οικονομία.

Μετά το σάλο λοιπόν που σημειώθηκε με την ηλικιωμένη που έπιασαν να κλέβει, η οποία τελικά αποδείχθηκε κλεπτομανής και 60 ετών, τα εν λόγω σούπερ μάρκετ από Δευτέρα 28/2 ξεκινούν νέες προσφορές σε πολλά από τα προϊόντα τους.

Οι νέες προσφορές των Lidl που ξεκινάνε από την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

Συγκεκριμένα λοιπόν, από αύριο 28/2 σε όλα τα καταστήματα των Lidl θα βρεις λαχανικά φρούτα, κατεψυγμένα, κρεατικά και πολλά άλλη σε χαμηλές τιμές, αλλά και προσφορές 1+1.

Προσφορές Lidl Δευτέρα 28/2

Η κίνηση των Lidl που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, το αργότερο έως 2 Ιανουαρίου, με κάθε αγορά μίας συσκευασίας Favorina «Βασιλόπιτα με φλουρί», αξίας 1,99€, η Lidl Ελλάς προσέφερε 0,70€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 108.000€, με το οποίο θα καλυφθεί το ετήσιο κόστος λειτουργίας του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού στην Εύβοια.

Το Lidl έδωσε χρήματα στο Χαμόγελο του παιδιού

Με την πρωτοβουλία «Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας», το «Χαμόγελο του Παιδιού» επιδιώκει, από το 2005, να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα σε παιδιά των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητά τους. Οι δυσκολίες αυτές οφείλονται είτε σε κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, είτε σε προβλήματα υγείας τα οποία δεν επιτρέπουν στους γονείς να καλύψουν επαρκώς τις βασικές ανάγκες των παιδιών τους. Κυρίαρχο μέλημα όλων μέσα από αυτή την δράση, είναι να υποστηριχθούν τα παιδιά και κατ’ επέκταση οι οικογένειές τους, με σκοπό να καταστούν λειτουργικές και να ανταποκριθούν στην ομαλή και υγιή ανάπτυξη των μελών τους.

Ο Οργανισμός λειτουργεί σε πανελλαδικό επίπεδο τρία Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας, τα οποία πέρα από την κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών, προσφέρουν στα παιδιά ένα δομημένο περιβάλλον που κινητοποιεί την ανάπτυξή τους και ενισχύει την εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία τους.

TAGS