Συγκλονισμένη η κοινότητα της Χαλκίδας - Δολοφόνησαν παντοπώλη μέσα στο μαγαζί του

''Φρούριο'' η περιοχή...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Συγκλονισμένη η κοινότητα της Χαλκίδας - Δολοφόνησαν παντοπώλη μέσα στο μαγαζί του

Την ίδια ώρα που οι σεισμικές δονήσεις στην Χαλκίδα έχουν ταρακουνήσει για τρίτη συνεχόμενη μέρα την περιοχή, ένα νέο έγκλημα έρχεται να ταράξει την ζωή των κατοίκων. Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής 27/2, βρέθηκε νεκρός έμπορος 73 ετών στην περιοχή του Άι Γιάννη στο παλιό νεκροταφείο.

Νεκρός βρέθηκε γνωστός παντοπώλης της Χαλκίδας

Σύμφωνα με το eviathema.gr, πρόκειται για τον Κ.Λ. που διατηρούσε ένα από τα πιο παλιά μπακάλικα της Χαλκίδας επί της οδού Αναπαύσεως. Η περιοχή, το μαγαζί και το σπίτι που βρίσκεται ακριβώς από πάνω είναι αποκλεισμένα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Όπως όλα δείχνουν στην περιοχή υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας που είδε κάποιον να βγαίνει από το μπακάλικο.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό χωρίς να υπάρχουν, ωστόσο, ίχνη αίματος, κάτι το οποίο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς ιατροδικαστής έχει κληθεί να προσδιορίσει τα αίτια του θανάτου και να εξακριβωθεί αν υπήρξε πνιγμός.

Δολοφονία παντοπώλη στην Χαλκίδα.

Η πρώτη φορά που η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα ''λύγισε''

Με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη η εκπομπή του Φως στο Τούνελ, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και συγκέντρωσε φοβερά νούμερα τηλεθέασης, δεδομένης της ώρα στην οποία προβάλλεται η εκπομπή. Μέσα από την εκπομπή δόθηκε το βήμα στην μητέρα να μιλήσει σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν αλλά και να απαντήσει στα ερωτήματα των ειδικών.

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν χαρακτηρίσει άτρωτο τον χαρακτήρα της μητέρας, καθώς δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ να κουβαλάει κάποια συναισθηματική φόρτιση, ενώ παραμένει πάντα αρκετά μαζεμένη και ψύχραιμη. Ωστόσο, για πρώτη φορά μέσα από το Τούνελ, ακούσαμε την φωνή της να σπάει όταν η Αγγελική Νικολούλη την ρώτησε για την εγκυμοσύνη που είχε.

«Είχες κι άλλη εγκυμοσύνη και περίμενες αγοράκι;», ρώτησε την μητέρα η Αγγελική Νικολούλη.

«Όχι, όχι, είναι λάθος, λάθος διάγνωση. Θεωρούσε ο γιατρός ότι ήταν αγοράκι», απάντησε βουρκωμένη η 33χρονη από την Πάτρα για την περίοδο που έμεινε έγκυος στην μικρή της κόρη.