Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στα χέρια του εισαγγελέα ο φάκελος της

Ολοκληρώθηκαν οι ανακρίσεις

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στα χέρια του εισαγγελέα ο φάκελος της
Ενημέρωση 03.03.2022 09:20
Από Πέννυ Μαστοράκου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και τώρα ο φάκελος θα περάσει στα χέρια εισαγγελέα, που θα υποβάλλει πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για το βιασμό της Γεωργίας Μπίκα

Η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την έρευνά της για την υπόθεση βιασμού, μετά και την κατάθεση του καθηγητή τοξικολογίας του ΑΠΘ, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας και σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε διευκρινίσεις για το περιεχόμενο των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένες εξετάσεις, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, φέρεται πως έδειξαν αρνητικό δείγμα σε ναρκωτικές ουσίες που θα μπορούσαν να κάμψουν τις αντιστάσεις της 24χρονης, ενώ ελάχιστη ήταν η ποσότητα αλκοόλ που εντοπίστηκε στο δείγμα ούρων της Γεωργίας Μπίκα.

Έτοιμη η έκθεση του τεχνικού συμβούλου - Αίτημα για νέες εξετάσεις

Στην ανακρίτρια αναμένεται να παραδοθεί η τεχνική έκθεση του ιατροδικαστή για τις εξετάσεις της 24χρονης, η οποία έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Παραπέμποντας σε κενά και λάθη, όσον αφορά στις εξετάσεις της 24χρονης, ο κ. Δημήτρης Γαλεντέρης προτείνει επίσης να διασταυρωθεί το DNA που βρέθηκε στα ρούχα της 24χρονης και να γίνουν νέες εξετάσεις.

Ο κ. Γαλεντέρης ολοκλήρωσε σήμερα την τεχνική του έκθεση και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να παραδοθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατροπή στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα - Τι βρέθηκε στον οργανισμό της

«Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης...» - Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα

Share