Πόλεμος Ουκρανία: Βλήμα πέφτει σε κτήριο με Ουκρανό εθελοντή - Το ανατριχιαστικό βίντεο

Ραγίζει καρδιές...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Βλήμα πέφτει σε κτήριο με Ουκρανό εθελοντή - Το ανατριχιαστικό βίντεο

Συγκλονιστικές στιγμές καταγράφονται στην Ουκρανία όπου συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί με κάθε μέσο από τον ρωσικό στρατό. Η χώρα έχει δεχτεί τεράστιο πλήγμα κυρίως σε ανθρωπιστικό επίπεδο, καθώς είναι πρωτοφανές στην Ευρώπη του 2022, να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις με ανθρώπους και πιο συγκεκριμένα, με παιδιά, να προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα για να σώσουν τις ζωές τους.

Παρά την προσπάθεια για διαπραγματεύσεις, η κατάσταση παραμένει ίδια, και κάθε λίγο έρχονται στο φως της δημοσιότητας στιγμιότυπα από την εμπόλεμη ζώνη που είναι γροθιά στο στομάχι.

Το ανατριχιαστικό βίντεο Ουκρανό εθελοντή την ώρα που σκάει βλήμα στο κτήριο που βρίσκεται

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα και στο οποίο φαίνεται ένας Ουκρανός εθελοντής να μεταδίδει όσα γίνονται την ώρα που βλήμα του ρωσικού στρατού πέφτει πάνω σε κτίριο όπου βρίσκεται εκείνος.

Δημοσιογράφος του Open συγκλονίζει - «Μας σημάδευαν με τα όπλα τους»

Η τελευταία δραματική εξέλιξη από το μέτωπο της Ουκρανίας αφήνει συγκλονισμένους τους πάντες και δη την ελληνική αποστολή, η οποία έθεσε σε τεράστιο κίνδυνο τη ζωή της το απόγευμα της Τετάρτης 3/3. Μετά την είδηση πως οι επιθέσεις των Ρώσων επρόκειτο να λάβουν χώρα στο σημείο, που βρισκόταν το ελληνικό κομβόι επικράτησε πανικός.

Ο πολεμικός ανταποκριτής του Open, Σωτήρης Δανέζης μέσω σύνδεσης αποκάλυψε την φρίκη αυτή καθώς και την προσπάθεια όλων των συμπατριωτών του, να γυρίσουν ασφαλείς πίσω στην Ελλάδα!

«Μόλις περάσαμε την έξοδο της Μαριούπολης, στην οποία πρέπει να πω ότι δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερο πρόβλημα, δεν συναντήσαμε. Βγήκαμε όμως από την πόλη και πέσαμε μπροστά σε ρωσικά άρματα μάχης και γύρισαν να πυροβόλα τους και σημάδευαν τα αυτοκίνητα. Αιφνιδιάστηκαν, άρχισαν τις διαπραγματεύσεις και όλη αυτή την ώρα οι στρατιώτες μας σημάδευαν με τα όπλα τους. Δεν συνέβη ευτυχώς το παραμικρό. Στην πρώτη πόλη ήταν ένα μεγάλο σοκ γιατί μόλις είχε βομβαρδιστεί», είπε μεταξύ άλλων.