Δολοφονία Ανδραβίδα: ''Τσακίζουν' κόκκαλα οι αναρτήσεις του 12χρονου για τον χαμό της οικογένειάς του

Περικυκλωμένο το σπίτι από τις Αρχές

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δολοφονία Ανδραβίδα: ''Τσακίζουν' κόκκαλα οι αναρτήσεις του 12χρονου για τον χαμό της οικογένειάς του

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την άγρια δολοφονία που συνέβη στην Ανδραβίδα, στο οποίο μια μητέρα ένας πατέρας και δύο παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ της Τετάρτης 1/2, με το 12χρονο αγόρι της οικογένειας να γλιτώνει ευτυχώς από αυτό το μακελειό.

Μετά από την δολοφονία της οικογένειάς του και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 12χρονος, που όχι μόνο βρήκε την οικογένειά του νεκρή αλλά πήρε το νεκρό μωρό αγκαλιά τρέχοντας στους γείτονες, για βοήθεια, έκανε κάποιες σπαρακτικές και ανησυχιτικές κατά τα άλλα αναρτήσεις που έκαναν τις Αρχές να κινητοποιηθούν γρήγορα.

Οι αναρτήσεις του 12χρονου από την Ανδραβίδα που έχασε την οικογένεια του σε τετραπλή δολοφονία

«Εύχομαι να είσαι εκεί» έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση ενώ στη δεύτερη έγραψε: «Καλό παράδεισο μανούλα μου και να με προσέχεις από εκεί ψηλά. Και εμένα και όλο τον κόσμο. Και τώρα θα ξέρω πώς λένε τον άγγελό μου».

Ταμπουρωμένο βρίσκεται μέσα στο σπίτι που έγινε η δολοφονία ένα άτομο

Μεγάλη κινητικότητα αυτή την ώρα παρατηρείται γύρω από το σπίτι που έγινε το τετραπλό πρωτοφανές έγκλημα στην Ανδραβίδα, με θύμα ένα νεαρό ζευγάρι και τα δύο από τα τρία παιδιά του ηλικίας ενός και δύο ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι κάποιο άτομο πριν από λίγο εντοπίσθηκε να κινείται εντός του σφραγισμένου κτιρίου. Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του βασικού υπόπτου...διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr