Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο στη Βέροια - Υποβασταζόμενοι οι γονείς του

«40 ημέρες μόνο με πόνο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο στη Βέροια - Υποβασταζόμενοι οι γονείς του

To 40ημερο μνημόσυνο του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη από οπαδούς ομάδας (δείτε εδώ τα ονόματά τους) τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι 6/3 στην γενέτειρά του, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας.

Φυσικά, πολύ κόσμος έδωσε το παρών και φυσικά φίλοι συγγενείς στην εκκλησία για να τιμήσουν τη μνήμη του 19χρονου.

«40 ημέρες μόνο με πόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο πατέρας του Άλκη στη κάμερα ο οποίος, όπως και η γυναίκα του, βρισκόντουσαν σε τραγική κατάσταση.

Το 40ημερο μνημόσυνο του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη Καμπανού

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του νέου κατηγορούμενου - «Θεωρώ τον Άλκη παιδί μου»

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη από τη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο για τον τόσο άδικο θάνατο του φοιτητή σχετικά με τον φανατισμό στα γήπεδα! Το έργο των ελληνικών αρχών βρίσκεται σε συνεχή εξελιξη με νέες συλλήψεις.

Και ενώ η αστυνομία βρίσκει τα ίχνη του 12ου δράστη, τα μέσα καθώς και ο κόσμος αγωνιούν για τις συνεχείς εξελίξεις, με μοναδικό κοινό σκοπό τη δικαίωση της ψυχής του Άλκη και της οικογένειάς του!

Μέχρι στιγμής η έρευνα των αρχών έχει ανακαλύψει τα ίχνη 12 βασικών υπόπτων, καθώς δεν είναι ένοχος μόνο ο δολοφόνος αλλά και όσοι βοήθησαν στην διενέργεια του φόνου!

Έτσι λοιπόν, ο πατέρας ενός εκ των κατηγορούμενων έσπασε τη σιωπή του και με πόνο στη φωνή του μίλησε στην κάμερα του alpha για την εμπλοκή του γιού σχετικά με τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη! Συγκλονίζει με τα όσα δηλώνει καθώς στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς του Άλκη.

«Δεν έχω να πω τίποτα για τον γιο μου. Πρώτα θέλω να ζητήσω χιλιάδες συγνώμη για τον Άλκη που είναι εκεί πάνω, το θεωρώ παιδί μου. Από τους γονείς του, που ξέρω τι περνάνε γιατί κι εγώ είμαι γονιός τριών παιδιών. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να μιλάνε σήμερα, όχι εμείς. Δε ζητάω να με συγχωρέσουν, μόνο όταν αποδειχθεί η αθωότητα φυσικά»

«Με τον γιο μου δε μιλήσαμε καθόλου. Όλο κλαίει, δύο φορές που επικοινωνήσαμε… Δε μπορούμε να τον δούμε. Ντρέπεται πάρα πολύ, γιατί μας αγαπάει πάρα πολύ και δε μπορεί να μου μιλήσει καθόλου… Πιστεύω να πάνε όλα καλά γιατί έχει πολλά στοιχεία σίγουρα ότι είναι αθώος»