Δολοφονία Ανδραβίδα: Πιο προκλητικός από ποτέ ο μακελάρης - Τι ανέφερε στους αστυνομικούς μόλις τον έπιασαν

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δολοφονία Ανδραβίδα: Πιο προκλητικός από ποτέ ο μακελάρης - Τι ανέφερε στους αστυνομικούς μόλις τον έπιασαν

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην φρικιαστική δολοφονία στην Ανδραβίδα όπου μια ολόκληρη οικογένεια άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τον ειδεχθή θάνατο που βρήκαν καθώς ο ιδιοκτήτης τους σπιτιού τους σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια, ακόμη δύο περιστατικά κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του μακελάρη.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την δολοφονία στην Ανδραβίδα

Ο ίδιος εξαρχής φαινόταν κτητικός καθώς όπως όλα δείχνουν ο κύριος λόγος που προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη ήταν επειδή δεν του είχαν πληρώσει τα ενοίκια. Αρχικά, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του.

«Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Η έγνοιά του ήταν τα λεφτά. Ήθελε και τα… ρέστα δηλαδή. Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά».

«Έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο που έπνιξε τα δύο παιδιά...» - "Κόλαφος" η δικηγόρος της οικογένειας

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε το πρωί της Δευτέρας (7/3) η δικηγόρος της οικογένειας που δολοφονήθηκε από τον άνδρα στην Ανδραβίδα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τάση της ελληνικής κοινωνίας να σιωπά, όταν βλέπει μία άσχημη συμπεριφορά.

«Η ελληνική οικογένεια κωφεύει. Λέμε δεν είναι η δική μου οικογένεια, ας μη το καταγγείλουμε. Χρειαζόμαστε κοινωνική ευαισθησία, πως οι θεσμοί πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν ουσιαστικά.

Θα πρέπει να έχουμε όλοι να ανασκουμπωθούμε. Όλοι έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο που έπνιξε τα δύο μικρά παιδιά και σκότωσε τους γονείς τους. Λένε όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού ενδεχομένως κάποια στιγμή να καεί και το δικό σου», είπε χαρακτηριστικά η κα Παναγοπούλου, ενώ στη συνέχεια συνεχάρη την ελληνική αστυνομία για την επιχείρηση σύλληψης του δράστη.