Τραγωδία Πάτρα: Βγήκαν στην επιφάνεια για πρώτη φορά φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον γάμο του ζευγαριού

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Βγήκαν στην επιφάνεια για πρώτη φορά φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον γάμο του ζευγαριού

Η υπόθεση στην Πάτρα συνεχίζει να απασχολεί όσο τίποτα άλλο καθώς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την έρευνα για να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη στις άτυχες αδερφές.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 10/3 μέσα από την εκπομπή «Τ-Live» βγήκαν για πρώτη φορά στην φόρα φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τον γάμο του ζευγαριού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2014, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους. Η δεξίωση έγινε σε ταβερνάκι της Πάτρας, το οποίο ήταν στολισμένο σε… ποδοσφαιρικό ύφος.

Οι φωτογραφίες που βγήκαν στην φόρα από το ζευγάρι στην Πάτρα

Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα μετά την εκπροσώπηση των γονέων

Σοκαριστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά την αποκάλυψη ότι η μητέρα προσέλαβε τον πασίγνωστο δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, για να την εκπροσωπήσει στο δικαστήριο και να ασχοληθεί με τον φάκελο της οικογενειακής τραγωδίας.

Ο δικηγόρος που πλέον έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των γονιών των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, βρέθηκε καλεσμένος σε σύνδεση μέσω στο Skype, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, το μεσημέρι της Τετάρτης 9/3 και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

«Η μητέρα ήθελε να χωρίσει, όχι ο πατέρας», είπε ο Απόστολος Λύτρας σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιο των γονέων, ενώ ανέφερε πολλές λεπτομέρειες για το παρασκήνιο της συνάντησής τους.