Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία από φίλη του ζευγαριού - «Είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας...»

Όλο το χρονικό της γνωριμίας του ζευγαριού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία από φίλη του ζευγαριού - «Είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας...»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα και όλα δείχνουν πως πλησιάζουμε στην τελική ευθεία. Την ίδια ώρα που η μητέρα για πρώτη φορά ξεκαθάρισε τι συνέβη με τις εκδορές στο πρόσωπο των δύο της παιδιών, μια φίλη του ζευγαριού ''έσπασε'' την σιωπή της για να φωτίσει κάποια σκοτεινά σημεία της προσωπικότητας της μητέρας αλλά και την σχέση που διατηρούσε με τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

Οι αποκαλύψεις της φίλης του ζευγαριού από την Πάτρα για την σχέση τους

«Ξέρω τη μητέρα απ’ όταν ήταν παιδί. Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της. Η μητέρα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο… Η μητέρα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα», είπε η φίλη του ζευγαριού και πρόσθεσε:

«Η μητέρα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία. Κάποια στιγμή, γνώρισε έναν νεαρό, τον οποίο υποτίθεται ότι ερωτεύτηκε. Μεταφορικά, “τον είχε πνίξει με τη συμπεριφορά της”. Τον παρακολουθούσε νύχτα – μέρα. Ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του. Ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική.

Αυτός αντιδρούσε και κάποια στιγμή τη χώρισε. Αυτή συνέχισε να το κάνει αυτό, του έστελνε συνέχεια μηνύματα, τον ‘βομβάρδιζε’. Τον ακολουθούσε στο γήπεδο, γιατί αυτός έπαιζε σε μια τοπική ομάδα. Η μητέρα, την περίοδο που είχε προβλήματα με τον πρώην της, έκανε και μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά αυτό δεν οδήγησε σε επανασύνδεση.

Στη συνέχεια γνώρισε έναν άλλο άνδρα, τον Β., με τον οποίο και αρραβωνιάστηκε. Μάλιστα, μετακόμισε στο σπίτι των πεθερικών της, με τους οποίους έμεναν μαζί. Έγιναν μεγάλοι καυγάδες και πολλές φασαρίες για τον τρόπο συμπεριφοράς της, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τη χωρίσει. Η μητέρα στη συνέχεια αποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας για να έχει κάποιο χαρτζιλίκι».

«Συναντήθηκαν σε ένα club της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η μητέρα έμεινε έγκυος στην 9χρονη. Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους, ο πατέρας μετακόμισε στο σπίτι της γιαγιάς της μητέρας.

Ο νεαρός, τότε 20-21 χρονών, δεν ήθελε αυτή τη γρήγορη εγκυμοσύνη, καθώς έλεγε ότι ήταν πολύ μικρός και ήθελε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Επενέβη μάλιστα η μητέρα του – πάντα, σύμφωνα με την «Μπαμ» – γιατί οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και προσπαθούσαν να πείσουν τη μητέρα να μην κρατήσει το παιδί.

Της έλεγαν ότι “ο Μάνος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας… Η μητέρα του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Του είπε: ‘Ή θα με παντρευτείς ή θα σε κυνηγήσω στα δικαστήρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται''.

Η μητέρα έλεγε τότε ότι ο σύντροφός της έχει αλλάξει, ότι την κακομεταχειρίζεται, ότι θέλει να τη χωρίσει, ότι ξενοκοιτάει και θα του δείξω, θα του κάνω…», είπε κλείνοντας.

Oι δηλώσεις για την γνωριμία του Γιάννη Πλούταρχου με τους γονείς των 3 κοριτσιών από την Πάτρα

Η υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και αποτελεί μείζον θέμα συζήτησης σε όλα τις εκπομπές. Αναμφίβολα ακούγονται πολλές απόψεις σχετικά με τον αν ο θάνατος των 3 κοριτσιών προκλήθηκε από παθολογικά αίτια ή από ανθρώπινο χέρι (Τι υποστηρίζει ο Κατερινόπουλος).

Μια νέα είδηση ήρθε να φωτίσει την υπόθεση μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ωστόσο οι διαφορετικές θέσεις πάνω σε αυτή αποπροσανατολίζουν για πολλοστή φορά το κοινό. Πιο αναλυτικά, λέγεται πως οι γονείς είχαν προσεγγίσει τον Πλούταρχο σε συναυλία του, για να συγκεντρωθεί ποσό για την στήριξη μιας από τις κόρες. Ο διοργανωτής ωστόσο Άκης Ευαγγέλου διαψεύδει κάτι τέτοιο ενώ την ίδια ώρα φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού επιβεβαιώνει πως είχε γίνει μια προσπάθεια.

«Στη συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα, σε εμάς και σε εμένα προσωπικά δεν είχε έρθει κανένας. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εμένα δε με προσέγγισε κανένας ποτέ, αλλά ούτε και συνεργάτη μου. Δεν τους έχω δει ποτέ. Απλά ξέρω ότι ήταν στη συναυλία από τις αναρτήσεις τους. Δεν ήρθαν ποτέ σε εμένα, ούτε σε συνεργάτη ούτε στο Γιάννη Πλούταρχο, ούτε σε κανέναν», δήλωσε ο κ. Ευαγγέλου ξεκαθαρίζοντας το τοπίο από την πλευρά του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, το ίδιο πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το ζευγάρι είχε πάει στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, με σκοπό να συναντήσουν τότε είτε τον τραγουδιστή, είτε κάποιον από τους διοργανωτές. Στόχος τους ήταν να έχουν μια συνομιλία μαζί του, προκειμένου να του ζητήσουν να γράψει και να ερμηνεύσει ένα τραγούδι για τη 9χρονη ή να πραγματοποιήσει μια συναυλία προκειμένου τα έσοδα να πήγαιναν σε παιδιά με ειδικές ανάγκες».

Και συνέχισε: «Ωστόσο, δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον τραγουδιστή λόγω Covid. Μάλιστα, πριν πάνε στη συναυλία είχαν στείλει μηνύματα στο Instagram του Γιάννη Πλούταρχου και του γιου του για αυτό το λόγο, τα οποία δε διαβάστηκαν και δεν απαντήθηκαν ποτέ»