Τραγωδία Πάτρα: Νέο απίστευτο επεισόδιο σε καφετέρια με την 33χρονη

Τι συνέβη με πρωταγωνίστρια τη μητέρα των άτυχων παιδιών

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Νέο απίστευτο επεισόδιο σε καφετέρια με την 33χρονη

Την ώρα που η έρευνα για την υπόθεση των μυστηριωδών θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζεται, και ο δικηγόρος της οικογένειας μιλά εκ μέρους των γονιών, οι οποίοι είναι οργισμένοι με όσα ακούγονται και τις φήμες που οργιάζουν σχετικά με το ποιος ευθύνεται για τους θανάτους των παιδιών τους, ενώ την ίδια στιγμή νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως.

Τις τελευταίες μέρες, όλο και περισσότερα συμβάντα με τη 33χρονη δημοσιοποιούνται, και όλα αφορούν το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της προς διάφορους, κατά τη περίοδο που ζούσαν τα παιδιά, σκιαγραφώντας έτσι έναν περίεργο χαρακτήρα αρκετά οξύθυμο και εκρηκτικό σύμφωνα με πολλούς.

Το επεισόδιο με την 33χρονη από την Πάτρα σε καφετέρια

Το καφέ είναι «στέκι» της μητέρας της πρώην σχέσης του πατέρα κι εκεί βρισκόταν μαζί με την κουμπάρα της και φίλες της. Η ίδια μας περιγράφει τι συνέβη: «Πέρασε η 33χρονη, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά…«να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν». Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει…«μη σου γ… κα…». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Όσοι ήταν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν».

Το ως άνω επεισόδιο επιβεβαίωσε και η ίδια η 33χρονη, χθες το πρωί, χωρίς να γνωρίζει πως ήδη η καταγγελία είχε φθάσει στα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Η ίδια είπε: «Πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας.

Την άκουσα να λέει “αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μάς είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. “Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για μένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας».

«Το δικό σου πέθανε πουτ@ν@ ενώ το δικό μου ζει»

Το πρωί της Δευτέρας, 14/3, στον αέρα του Πρωινού βγήκαν στο φως τα σκηνικά της μητέρας με πρώην σχέση του άντρα της δέκα χρόνια πριν. Πιο συγκεκριμένα, ο αδελφός μίας νεαρής, σήμερα 30 ετών, η οποία κυοφορούσε το πρώτο παιδί του πριν 10 χρόνια, έκανε μια ανάρτηση και αναφέρθηκε στην βίαιη συμπεριφορά της απέναντι στην αδερφή του κάτι που επιβεβαίωσε και η μητέρα της 30χρονης πλέον.

Ο αδερφός ξέσπασε με αφορμή την έρευνα που γίνεται αυτές τις εβδομάδες για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

«Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε στέλνοντας την μαμάκα του να δώσει 500 ευρώ για να γίνει έκτρωση. Ο Θεός βλέπει κωλ…αιδο, στο είχα πει και τις προάλλες. Και εσύ Ρούλα που όταν είδες αυτή την κοπέλα στον δρόμο της είπες… «το δικό σου πέθανε πουτ@ν@ ενώ το δικό μου ζει. Σου εύχομαι τα χειρότερα».

Η ανάρτηση του αδερφού της 30χρονης για την μητέρα στην Πάτρα

Η μητέρα της 30χρονης, αποκάλυψε πως η κόρη της στην ηλικία των 20 ετών είχε μείνει έγκυος από τον πατέρα. Ήταν σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα που ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκινούσε σχέση με τη μητέρα, εκείνη τρία χρόνια μεγαλύτερή του.

Η μητέρα κατήγγειλε πως η οικογένεια του πατέρα δήλωσε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε να γίνει έκτρωση, όμως δεν επικεντρώνεται σε αυτό το γεγονός, αλλά σε όσα ακολούθησαν αργότερα.

«Ήμουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει με τον πατέρα και ήδη είχε κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην “γαμπρό” μου και την νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και πλησιάζω τον Μάνο. Τον ρωτάω “γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου”.

Πριν καν προλάβω να αντιδράσω αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η μητέρα από τα μαλλιά και με τράβαγε φωνάζοντας και βρίζοντας. Κατάφερα να απομακρυνθώ» περιγράφει η μητέρα της 30χρονης.

Το δεύτερο περιστατικό είχε συμβεί σε γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα. Ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της πρώην του Μάνου είχε σχέση με την μία ποδοσφαιρική ομάδα και είχε μεταβεί με την γυναίκα του και την νεαρή κόρη της να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Στην άλλη ομάδα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ο πατέρας.

Η 30χρονη καθόταν στην κερκίδα όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η μητέρα μαζί με τη 8χρονη που τότε ήταν μωρό. Μόλις την είδε άρχισε να την βρίζει, προφανώς πιστεύοντας πως εμφανίστηκε στο γήπεδο για εκείνον.

Το τρίτο και πιο σοβαρό επεισόδιο είχε συμβεί στον δρόμο, όταν ο πατέρας, η μητέρα, και η 8χρονη βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους και συναντήθηκαν τυχαία με ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν η πρώην του και ο τότε σύντροφός της.

Τότε η μητέρα την αγριοκοίταξε, την έβρισε και της είπε: «Το δικό σου παιδί μ@ρή πουτ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει»! Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα ενώ ο σύντροφός της πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Η μητέρα δηλώνει πως αν χρειαστεί θα καταθέσουν στην Αστυνομία όσα έχουν συμβεί.