Φρίκη στη Θεσσαλονίκη - Βίαζε από την ηλικία των 13 την κόρη της συντρόφου του

Ακόμη ένα άσχημο συμβάν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη - Βίαζε από την ηλικία των 13 την κόρη της συντρόφου του

Μετά την αποκάλυψη πως πατέρας βίασε τις φίλες των παιδιών του, αποτροπιασμό προκαλεί άλλη μία υπόθεση βιασμού που είδε το φως της δημοσιότητας, ενός κοριτσιού από τον πατριό της, στη Θεσσαλονίκη.

Τον τρόμο στα χέρια του, έζησε για 1,5 χρόνο ένα μικρό κορίτσι το οποίο έπεσε θύμα βιασμού από την ηλικία των 12 ετών, και τελικά βρήκε το κουράγιο να μιλήσει για ότι της συνέβη σε άτομο από το σχολικό της περιββάλον.

Το χρονικό του βιασμού του κοριτσιού από τον 53χρονο

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας ο δράστης από τον Νοέμβριο του 2020 έως και 14 Μαρτίου 2022, οπότε και η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα ζούσε σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 12 χρόνων έως και των 14άρων, απειλώντας την ότι θα χώριζε τη μητέρα της που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις, βιασμό και απειλή κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, συνέλαβαν τον 53χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.