Τραγωδία Πάτρα: Η μητέρα ζητά πίσω το πανάκι από τις Αρχές - Για ποιο λόγο;

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Η μητέρα ζητά πίσω το πανάκι από τις Αρχές - Για ποιο λόγο;

Οι έρευνες για τα αίτια των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα συνεχίζονται πυρετωδώς, με την κοινή γνώμη να εξακολουθεί να παρακολουθεί αποσβολωμένη την υπόθεση αλλά και να κάνει εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να συνέβη στα άτυχα παιδιά.

Η μητέρα των τριών παιδιών, δίνει νέες εξελίξεις, σχετικά με το πανάκι που βρέθηκε δίπλα στην λίγων μηνών νεκρή της κόρη, το οποίο έδωσε στις Αρχές και ζητάει τελικά πίσω λίγο καιρό μετά.

Γιατί η μητέρα των παιδιών από την Πάτρα ζήτησε πίσω το πανάκι;

Σύμφωνα με το πληροφορίες του Star, η 33χρονη είχε βρει το πανάκι και το είχε παραδώσει στις Αρχές. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά η ίδια ζητούσε πίσω το συγκεκριμένο πανάκι λέγοντας πως έτσι ήθελε να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση της κόρης της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στο δωμάτιο των παιδιών στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, υπάρχουν άθικτα όλα τα πράγματα της 8χρονης, τα ρούχα της, τα παιχνίδια της μέχρι και το μηχάνημα στο οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί.

Νέα ανάρτηση "κόλαφος" του ιατροδικαστή - Τι ανέφερε

Παρά τα ξεσπάσματα των γονιών της υπόθεσης στην Πάτρα, σχετικά με τα πορίσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας από γιατρούς και αστυνόμους, θεωρώντας πως αυτά ευθύνονται για τη γνώμη της Ελλάδας απέναντι τους, σε νέα ανάρτηση «βόμβα» προχώρησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Το πρωί της Τετάρτης 16/3, ο ιατροδικαστής ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφορικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, την απάντηση του σε ερώτημα σχετικά με το αν θα μπορούσε κάποιος να έχει προκαλέσει ασφυξία στα παιδιά, οδηγώντας στο θάνατό τους.

«Το να διαγνώσεις ασφυξία στα βρέφη και στα μικρά παιδιά είναι ιδιαίτερα δύσκολο επειδή αυτός ο βίαιος θάνατος στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει σχεδόν καθόλου σημάδια» αναφέρει ο ιατροδικαστής στην ανάρτησή του.

Και προσθέτει στη συνέχεια: «Τυχερός ο συνάδελφος σε αυτά τα περιστατικά αν βρει έστω μια μικρή “λύση βλεννογόνου” ή κάποιες μικροεκδορές. Οπότε πολύ βασικό το να στείλουμε ιστοτεμάχια στον Παθολογοανατόμο για εξέταση στο μικροσκόπιο.

Αυτό που διαβάζω σε μια παθολογοανατομική έκθεση, στον εγκέφαλο, «αλλοιώσεις ως επί ανοξυγοναιμίας» νομίζω είναι κατανοητό ακόμα και χωρίς λεξικό».

Ας πάρουμε την υπόθεση ότι ένας παππούς πάσχει (στην καρδιά) από στεφανιαία νόσο, αν κάποιος πάει και του αποφράξει τα...

Posted by Grigoris Leon on Wednesday, March 16, 2022