Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Η σύζυγός μου έπασχε από...» - Η εξοργιστική κατάθεσή του! Ρίχνει το φταίξιμο στην Κάρολαιν

«Όταν η σύζυγός μου είχε ξεσπάσματα οργής και θυμού, εκδήλωνε πάντα...»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Η σύζυγός μου έπασχε από...» - Η εξοργιστική κατάθεσή του! Ρίχνει το φταίξιμο στην Κάρολαιν
Ενημέρωση 17.03.2022 13:33
Από Youweekly Team

Η εκπομπή Super Κατερίνα παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης 17/3 ένα μέρος της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος που βρίσκεται προφυλακισμένες στις φυλακές του Κορυδαλλού -δείτε εδώ το απαγορευμένο αντικείμενο που βρέθηκε στο κελί του- θα υποστηρίξει ότι η νεαρή μητέρα, έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή και ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο αλλά έγινε εν βρασμώ.

Τι θα καταθέσει στην απολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Το χρονικό διάστημα μετά την αποβολή και μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας και να εξασφαλιστεί η υγεία του, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Ήξερα από τον πρώτο καιρό που είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου ότι είχε ένα στοιχείο στη συμπεριφορά της, στο οποίο καταφέραμε να δώσουμε όνομα αργότερα. Την ονομασία αυτή μας την έδωσε η ψυχολόγος που επισκεπτόμασταν με τη σύζυγό μου και η οποία είχε χαρακτηρίσει αυτό το στοιχείο της συμπεριφοράς της συζύγου μου ως μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή.

Επίσης, η ψυχολόγος είχε πει ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης. Το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα ενώ τα ξεσπάσματα αυτά διαρκούσαν δύο με τρεις ώρες και έφευγαν έτσι γρήγορα, όπως εμφανίζονταν.

Επειδή ήξερα αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της και γνώριζα πως εκείνες τις στιγμές των ξεσπασμάτων δεν ήταν ο πραγματικός της εαυτός, φρόντιζα η στάση μου να είναι παθητική και περίμενα να περάσουν τα ξεσπάσματα. Μπορεί να ξεσπούσα κάποιες φορές σε κάποια αντικείμενα, αλλά δεν ερχόμουν ποτέ σε αντιπαράθεση με τη σύζυγό μου, ούτε σε λεκτικό ούτε σε σωματικό επίπεδο. Δεν εκδήλωσα ποτέ οποιαδήποτε μορφή βίας απέναντι στη σύζυγό μου. Αντιθέτως όταν η σύζυγός μου είχε ξεσπάσματα οργής και θυμού, εκδήλωνε πάντα λεκτική βία και αρκετά συχνά σωματική προς εμένα», πρόκειται να υποστηρίξει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Στρέφεται νομικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Τη στιγμή που το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία, ένα ντοκιμαντέρ του Channel 5 έχει φέρει την οργή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που δε διστάζει να κινηθεί εναντίον της παραγωγής.

Συγκεκριμένα, ο δράστης της δολοφονίας θα στραφεί νομικά κατά της εταιρείας παραγωγής του βρετανικού ντοκιμαντέρ, που προσπάθησε να ρίξει φως στο στυγερό έγκλημα που σόκαρε και εξόργισε την Ελλάδα, όπως επιβεβαίωσε ο συνήγορός του. Η 19χρονη Καρολάιν καταγόταν, εξάλλου, από τη Βρετανία γεγονός που προκάλεσε από την αρχή το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ.

Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης τόνισε σε δήλωσή του....διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Μαζί στον Κορυδαλλό με Λιγνάδη και Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Μάρτυρας κλειδί αλλάζει τα δεδομένα υπέρ του πιλότου

Share