Τραγωδία Πάτρα: «Ήταν και με το παραπάνω δίπλα στα παιδιά!» - Όσα είπε ο ξάδερφος της 33χρονης

«Πέφτω και στον γκρεμό για την 33χρονη»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Ήταν και με το παραπάνω δίπλα στα παιδιά!» - Όσα είπε ο ξάδερφος της 33χρονης

Η υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα, έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αλλά και ιατροδικαστικών αρχών τους τελευταίους μήνες με την μητέρα τους να δέχεται επιθέσεις από πολλούς που την κατηγορούν πως εκείνη ευθύνεται για τον τραγικό χαμό των παιδιών της.

Σήμερα, Κυριακή 20/3 στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε ξάδερφος της 33χρονης μητέρας, και αναφέρθηκε στο ότι πιστεύει ακράδαντα πως δεν ευθύνεται για τους θανάτους, ίσα ίσα ήταν πάνω από τα παιδιά της όλη την ώρα.

Οι αποκαλύψεις συγγενή της 33χρονης από την Πάτρα

«Θυμάμαι πολλά πράγματα από τη 3χρονη. Θυμάμαι ένα βίντεο που τράβηξα την τελευταία μέρα που έφυγε από την Πάτρα για να ανέβει στην Αθήνα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, θυμάμαι πως ήταν σαν παιδί, πόσο χαρούμενο ήταν… όσον αφορά το μωρό, ήταν ένα παιδάκι 6.5 μηνών, ήδη είχαμε αρχίσει και προσπαθούσαμε κατά κάποιον τρόπο να απαλύνουμε τον πόνο της 3χρονης και ξαφνικά χάσαμε και αυτό.

Μετά από 20 μέρες περίπου, αν θυμάμαι καλά, έγινε και το τραγικό συμβάν με την 8χρονη και ολοκληρώθηκε η τραγωδία με τον θάνατό της. Νομίζω ότι αν είχε διασωληνωθεί, αν είχε δώσει δώσει κάποια δείγματα δηλαδή η καρδιά της νωρίτερα στα 15-20 λεπτά, μπορεί να είχε σωθεί. Μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, έμεινε εκεί ένα χρονικό διάστημα. Μπόρεσε και κέρδισε τη ζωή της πιστεύω γιατί ήταν πολύ δυνατή από μόνη της, πάντα με τη βοήθεια των γιατρών, και φτάσαμε σε ένα σημείο που για μένα είχε αρκετά προβλήματα στον εγκέφαλο, είχε μείνει πλέον τετραπληγική» είπε.

Σε άλλο σημείο ο ξάδερφος της μητέρας των τριών κοριτσιών δήλωσε πως επιθυμία όλων είναι να λυθεί επιτέλους το μυστήριο καθώς οι στιγμές που βιώνει όλη η οικογένεια τραγικές. Όσο για εκείνους που κατηγορούν τη Ρούλα είπε:

«Η 33χρονη ήταν και με το παραπάνω δίπλα στα παιδιά. Έκανε πιστεύω ότι καλύτερο μπορούσε γι’ αυτά…. τη γνωρίζω πολύ καλά, όχι πέφτω στη φωτιά που είπε η αδερφή της, πέφτω και στον γκρεμό…. Εγώ που ήμουν μέσα στην οικογένεια και ξέρω κάποια πράγματα, ήταν μια πολύ προστατευτική μάνα, πολύ καθαρή, από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν για το σπίτι της, τα παιδιά της και τον άντρα της».

«Αγωνιούσε μήπως ξυπνήσει το παιδί...» - Η αποκαλυπτική μαρτυρία υπαλλήλου του νοσοκομείου

H εφημερίδα «Μπαμ» στο Ρεπορτάζ, έφερε στην επιφάνεια μία νέα μαρτυρία που αφορά στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο λόγος για μία υπάλληλο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η 9χρονη λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή (δείτε εδώ την έκρηξη της Αγγελικής Νικολούλη για το θέμα).

«Η μητέρα αν και απουσίαζε όλες τις νύχτες και τηρούσε μια απόλυτα τυπική και ψυχρή στάση όσο η μονάκριβη κορούλα της νοσηλευόταν διασωληνωμένη έδειξε μια ανεξήγητη αγωνία και τρόμο όταν ήταν να γίνει η αποσωλήνωσή της, παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για τη ζωή του κοριτσιού.

Έδειχνε έντρομη. Είχε γουρλώσει τα μάτια και κοιτούσε πότε τους γιατρούς και πότε τους νοσηλευτές.

Δεν ήταν η συμπεριφορά που είχε τις άλλες φορές. Φαινόταν τρομαγμένη. Ήταν ανήσυχη.

Τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί. Αγωνιούσε μήπως το παιδί μπορούσε να ξυπνήσει και να μιλήσει.

Όταν η 9χρονη αποσωληνώθηκε και διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, η μητέρα της επέστρεψε στην προηγούμενη ψύχραιμη κατάσταση.

Συνέχισε να κάνει τις τυπικές επισκέψεις πρωί-απόγευμα, τυπικά μισή ώρα, διεκπεραιωτικά πράγματα. Συνέχισε την ανέμελη ζωή της.

Έκανε τα μπάνια της.

Το πρωί μας έλεγε “δεν θα έρθω το απόγευμα, έχω κάποια δουλειά” και μετά ανέβασε φωτογραφία στα social media που ήταν με τον πατέρα στη θάλασσα και έκαναν μπάνιο.

Ή έβγαιναν το βράδυ για ποτό στο μαγαζί που τραγουδούσε αυτός».