"Στην επιθεώρηση των καταστημάτων που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε..." - Η ανακοίνωση του Σκλαβενίτη προς τους πελάτες τους

Κάτι που θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης φημίζονται για τα επιτεύγματά τους γι' αυτό κι ένα μεγάλο ποσοστό τα προτιμά για τις αγορές του. Μετά την δυσάρεστη ανακοίνωση περί απάτης, έγινε γνωστό ένα χαρμόσυνο γεγονός.

Οι πελάτες οφείλουν να γνωρίζουν την ιστορία των καταστημάτων που επιλέγουν καθημερινά, οπότε καλό θα ήταν να γνωρίζουν το παρακάτω...

Ο Σκλαβενίτης πήρε πιστοποίηση για τη διάθεση ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Tον Μάιο του 2021, η Επιχείρησή μας πιστοποιήθηκε από την TÜV HELLAS με βάση την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π.ΟΙΚ./1348/2004 (ΦΕΚ 32Β/16.1.2004), που αφορά στις «αρχές και κατευθυντήριες γραμμές ορθής πρακτικής διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων».

Στην επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε στα Καταστήματα, στα Κέντρα Διανομής και στα Κεντρικά Γραφεία της Επιχείρησής μας, διαπιστώθηκε ότι έχουν θεσπιστεί και τηρούνται όλες οι αναγκαίες διαδικασίες και οι ορθές πρακτικές αποθήκευσης και διανομής τους.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς πραγματοποιήθηκε σε μια συγκυρία, όπου η ασφαλής διακίνηση των ιατροτεχνολογικών προϊόντων έχει πρωτεύοντα ρόλο.

Σκλαβενίτης πιστοποίηση

"Εντός του 2022..."

Μια τεράστια απόφαση πήρε ο Σκλαβενίτη εν μέσω πολέμου ανάμεσα σε Ουκρανία - Ρωσία, που έχει φέρει τεράστια αύξηση στα προϊόντα. Τα σούπερ μάρκετ βλέπουν το τζίρο τους να πέφτει, ωστόσο, προσπαθούν να "σώσουν" όσα μπορούν.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr, διατηρώντας την πρωτοκαθεδρία από πλευράς τζίρου, παρά τη μείωση των πωλήσεων που καταγράφεται σε ολόκληρο τον κλάδο λόγω του κύματος ακρίβειας, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης συνεχίζει τις επενδύσεις, υλοποιώντας φιλόδοξο σχέδιο ανακαινίσεων.

Ειδικότερα, εντός του 2022 αναμένεται να ανακαινιστούν περισσότερα από 40 καταστήματα Σκλαβενίτης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ώστε οι πελάτες της αλυσίδας να έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές για τις αγορές τους.

Παράλληλα συνεχίζει αν επενδύει στις ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσω του sklavenitis.gr που έχει ήδη επεκταθεί στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.