Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Σκλαβενίτη - Έβαλαν έξω από κατάστημα τους...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Σκλαβενίτη - Έβαλαν έξω από κατάστημα τους...

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε μια κίνηση του Σκλαβενίτη, αφού έξω από το κατάστημα του στο Παλαιό Φάληρο εργαζόμενοι έβγαλαν κουβέρτες για τα αδέσποτα σκυλάκια.

Το γεγονός πως υπάρχουν ζωάκια που ζουν στους δρόμους είναι λυπηρό, ακόμη λυπηρότερο μάλιστα είναι ότι πολλά από αυτά στο δυνατό κρύο και τη βροχή δεν έχουν που να ζεσταθούν. Το εν λόγω λοιπόν κατάστημα, σύμφωνα με το petpet.news, θέλησε να βοηθήσει τα σκυλάκια που ζουν έξω από αυτό.

Να σημειωθεί μεταξύ άλλων πως ο Σκλαβενίτης τα αλλάζει όλα μέσα στις απόμενες ημέρες και βγήκε σχετική ανακοίνωση,

Οι φωτογραφίες έξω από το Σκλαβενίτη που προκαλούν συγκίνηση

Σκλαβενίτης αδέσποτα

Σκλαβενίτης Παλαιό Φάληρο

"Στην επιθεώρηση καταστημάτων διαπιστώθηκε..." - Η ανακοίνωση του Σκλαβενίτη προς τους πελάτες τους

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης φημίζονται για τα επιτεύγματά τους γι' αυτό κι ένα μεγάλο ποσοστό τα προτιμά για τις αγορές του. Μετά την δυσάρεστη ανακοίνωση περί απάτης, έγινε γνωστό ένα χαρμόσυνο γεγονός.

Οι πελάτες οφείλουν να γνωρίζουν την ιστορία των καταστημάτων που επιλέγουν καθημερινά, οπότε καλό θα ήταν να γνωρίζουν το παρακάτω...

Tον Μάιο του 2021, η Επιχείρησή μας πιστοποιήθηκε από την TÜV HELLAS με βάση την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π.ΟΙΚ./1348/2004 (ΦΕΚ 32Β/16.1.2004), που αφορά στις «αρχές και κατευθυντήριες γραμμές ορθής πρακτικής διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων».

Στην επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε στα Καταστήματα, στα Κέντρα Διανομής και στα Κεντρικά Γραφεία της Επιχείρησής μας, διαπιστώθηκε ότι έχουν θεσπιστεί και τηρούνται όλες οι αναγκαίες διαδικασίες και οι ορθές πρακτικές αποθήκευσης και διανομής τους.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς πραγματοποιήθηκε σε μια συγκυρία, όπου η ασφαλής διακίνηση των ιατροτεχνολογικών προϊόντων έχει πρωτεύοντα ρόλο.

Σκλαβενίτης πιστοποίηση