Κορωνοϊός: Τέλος στο πρόστιμο των 100 ευρώ στους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών

Όλα όσα ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κυρία Μίνα Γκάγκα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Τέλος στο πρόστιμο των 100 ευρώ στους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών

Σύμφωνα με την υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα ανακοινώθηκε η αναστολή του μέτρου του διοικητικού προστίμου των 100 ευρώ στους μη εμβιολιασμένους άνω των 60 ετών.

Το πρωί της Τετάρτης 23/3 μίλησε στον ΣΚΑΪ αναφερόμενη στον εμβολιασμό ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως το καλοκαίρι οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν το διοικητικό πρόστιμο. Από την άλλη, τα κρούσματα κορωνοϊού ολοένα και αυξάνονται (δείτε εδώ τα χθεσινά 22/3)

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Γιάννης Καλλιάνος και η οικογένειά του - Οι δηλώσεις του

Στην εκπομπή Live News μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/3) ο Γιάννης Καλλιάνος με αφορμή τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έχουν ανακοινωθεί και επί τη ευκαιρία μίλησε και για τα συμπτώματα που έχει από τον κορωνοϊό τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

Όπως είπε, εκείνος και η γυναίκα του, το περνάνε αρκετά ελαφριά, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον γιό του, ο οποίος ανέβασε 39 πυρετό.

Τα συμπτώματα του Γιάννη Καλλιάνου και της οικογένειάς του

«Σήμερα είναι η 6η μέρα καραντίνας. Σήμερα αρχίζω και είμαι λίγο καλύτερα, με συμπτώματα βέβαια. Με μπούκωμα, αλλά πιο ήπια συμπτώματα από εχθές το μεσημέρι και πλέον δεν έχω πυρετό. Όπως είναι φυσικό κόλλησε και η γυναίκα μου μέσα στο ίδιο σπίτι. Εκείνη είναι πολύ καλύτερα, με συνάχι βέβαια και πονόλαιμο και χωρίς πυρετό. Ο μικρός μας γιος, έφτασε μέχρι 39 πυρετό για δύο μέρες, σήμερα όμως δεν έχει πυρετό και είναι καλύτερα. Δυστυχώς κολλήσαμε όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος.