Πάτρα: «Υποστήριζε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά με χαρτί γιατρού...» - Νέα σοκαριστική αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Τι συμβαίνει με τον πατέρα των τριών κοριτσιών;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πάτρα: «Υποστήριζε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά με χαρτί γιατρού...» - Νέα σοκαριστική αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ενώ κάθε μέρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για αυτή την τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στην εκπομπή το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 23/3, έκανε κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις η μητέρα της πρώην συντρόφου του πατέρα των κοριτσιών, με την οποία είχε πιαστεί στα χέρια η μητέρα των παιδιών.

Τα όσα αποκάλυψε η γυναίκα για την σχέση του ζευγαριού πρόκειται να σχολιαστούν ποικιλλοτρόπως, ενώ ο ίδιος ο πατέρας των παιδιών, που ήταν εκείνος που μετέφερε τα όργανα της κόρης του σε έναν κουβά, όπως υποστηρίζει η πρώην πεθερά του, είχε χαρτί γιατρού το οποίο υποστήριζε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

Οι δηλώσεις της μητέρας της πρώην συντρόφου του πατέρα των παιδιών από την Πάτρα

«Πραγματικά σκέφτομαι τι συμβαίνει στο μυαλό αυτής της γυναίκας. Δεν μπορεί να μη συμβαίνει κάτι. Και λυπάμαι πραγματικά τους ανθρώπους που την έχουν δίπλα τους. Να πω φοβερά επικίνδυνη με την έννοια της αντίδρασης. Είναι ένας άνθρωπος που αντιδράει σκληρά και θεωρεί όλο τον κόσμο εχθρό της», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της κοπέλας.

Δεν έμεινε όμως σε αυτό αφού αποκάλυψε πως η μητέρα του Μάνου είχε προσφέρει χρήματα για έκτρωση και στη Ρούλα. Η Ρούλα ωστόσο κράτησε το παιδί και κάπως έτσι κατέληξαν σε γάμο και στην απόκτηση άλλων δύο παιδιών.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως συνεχώς όσον αφορά των θάνατο των τριών κοριτσιών στη Πάτρα. Μάλιστα στην εκπομπή «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας πριν 2 μέρες είχε αποκαλύψει ότι ετοιμάζονται συλλήψεις από πλευράς των Αρχών, τονίζοντας ότι θα εκδοθεί ένταλμα για 2 άτομα.

Σήμερα το πρωί 23/3 ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του και πρόσθεσε πως μάλλον έρχονται παραπάνο από δύο συλλήψεις.

«Είπαμε χθες ότι επίκεται μια σύλληψη. Εγώ έκανα ρεπορτάζ και μπορώ να πω και θα ακουστεί για πρώτη φορά. Προσπαθώ να βρω τα λόγια να το πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ, δεν πρέπει να εκπλαγούμε, αν τα εντάλματα συλλήψεως, που το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως θα βγουν τις επόμενες μέρες, πιθανόν και ώρες, είναι παραπάνω από δύο. Χθες είπαμε για ένα ένταλμα σύλληψης.

Το δικό μου ρεπορτάζ το ασφαλές λέει ότι δε θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τα εντάλματα σύλληψης είναι περισσότερα από δύο άτομα. Δηλαδή μπορεί να δούμε εντάλματα και για τρία άτομα. Όμως μιλάμε για παραπάνω από δύο άτομα. Μπορεί να ξεκινήσει και με ένα.

Ακούγεται για πρώτη φορά.

Να μην εκπλαγούμε αν δούμε εντάλματα ή προσαγωγές για καταθέσεις να είναι για παραπάνω από δύο άτομα. Οι άνθρωποι οι οποίοι μου το είπαν, απεξαρτούν τη διαδικασία αυτή από τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Είναι πια δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν. Τώρα όμως, που δεν τέμνονται ακόμα, δεν αφορά η μία διαδικασία την άλλη αυτή τη στιγμή που μιλάμε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

«Και μένα μου λένε οι αστυνομικοί από τη ΓΑΔΑ ότι οι 12 καταθέσεις, 8 γιατρών και 4 νοσηλευτών είναι άκρως διαφωτιστικές. Και είναι γιατροί της Αθήνας, όχι της Πάτρας» σχολίασε κατόπιν ο Τάσος Τεργιάκης.