Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Στο κόκκινο η Αθήνα - Ποιοι δρόμοι κλείνουν και που απαγορεύεται η στάθμευση

Αναλυτικά οι δρόμοι της Αθήνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Στο κόκκινο η Αθήνα - Ποιοι δρόμοι κλείνουν και που απαγορεύεται η στάθμευση

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα να κλείσουν αρκετοί δρόμοι τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσοο και σε λοιπές περιοχές. Για να αποφευχθεί το μποτιλιάρισμα των οδηγών η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις .

Παρασκευή 25η Μαρτίου

Από τις 06.00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων της στρατιωτικής παρέλασης, στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς και στις κάθετες αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό:

  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της. Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της. Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της. Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της. Πλ. Ομονοίας. Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της Ιεράς Οδού και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Αθηνάς, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Αγ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της. Πλ. Καραϊσκάκη.
  • 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και της λεωφ. Αλεξάνδρας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Θ. Δηλιγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Ι. Μεταξά και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Πλ. Συντάγματος. Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της. Σταδίου, σε όλο το μήκος της.
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμ. Φραντζή και Διον. Αρεοπαγίτου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.
  • Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. (Δείτε εδώ πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ)

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Υψηλές πιέσεις καλύπτουν τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, με αποτέλεσμα την ηλιοφάνεια και τις υψηλές θερμοκρασίες. Στην περιοχή μας, το νέο εικοσιτετράωρο (Τρίτη) οι συνθήκες θα είναι και πάλι χειμωνιάτικες, με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις (ορεινά-ημιορεινά) κυρίως στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι έντονα, θα αρχίσουν ουσιαστικά από το απόγευμα. Κατά τα άλλα, οι ΒΑ άνεμοι θα φθάσουν τα 8 μποφόρ (Αιγαίο) και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

καιρόσ σήμερα

Την Τετάρτη (23/3), αρχικά θα συνεχιστούν οι ίδιες συνθήκες, αλλά σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στην Κρήτη. Την Πέμπτη (24/3) ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και το τριήμερο Παρασκευή-Κυριακή (25-27/3) θα είναι παντού ανοιξιάτικος.