Πάτρα: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία - «Ήξερα ότι ο πατέρας είχε μεταφέρει τα όργανα του παιδιού...»

Πληθαίνουν οι αντιφάσεις

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πάτρα: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία - «Ήξερα ότι ο πατέρας είχε μεταφέρει τα όργανα του παιδιού...»

Στην εκπομπή το Πρωινό, προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 24/3, μια νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα, την ίδια ώρα που η μητέρα είναι έτοιμη να μιλήσει για όλα, μια στενή φίλη του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή για την συμπεριφορά τους απέναντι στα παιδιά και το πως τα αντιμετώπιζαν.

Οι δηλώσεις της φίλης του ζευγαριού για τα παιδιά στην Πάτρα

«Ο πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, ενδιαφερόταν πάρα πολύ για τα παιδιά τους. Από τότε δηλαδή με την 11χρονη, βγήκαν στην Πάτρα και κατηγόρησαν τη μητέρα. Δεν θέλει να αποδειχτεί ότι αυτά που ακούγονται τέλος πάντων, ότι μπορεί να έχει κάνει κακό η 33χρονη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο πατέρας ήταν πιο τρυφερός από τη μητέρα. Η 33χρονη ήταν λίγο περίεργη, μόνο αυτό. Ήταν πιο πολλές ώρες με εκείνον, ειδικά η 9χρονη. Λόγω του ότι δούλευε κιόλας, τα φρόντιζε ο πατέρας πιο πολύ τα παιδιά και γιαγιά τους, βέβαια η 9χρονη είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί ειδικά όταν ήταν μαζί με τον μπαμπά.

Μου κάνανε πολλά πράγματα περιέργεια εμένα να σου πω την αλήθεια. Ήταν πολύ περίεργη, είχε κάποια ψιλοθεματάκια. Έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια τον πατέρα ότι να ειδοποιήσει ότι κάτι είχε πάθει το μικρό. Εμένα μου είχαν αναφέρει ότι δεν είχε κάτι το παιδί, ότι είχε γαστρεντερίτιδα».

Η ίδια μάλιστα επιβεβαίωε το γεγονός ότι ο πατέρας ήταν εκείνος ο οποίος μετέφερε τα όργανα του παιδιού με ένα φορτηγό, μέσα σε έναν κουβά.

Η ανάρτηση του Πέτρου Κούσουλου για την υπόθεση της Πάτρας

Νέες πληροφορίες για το τραγικό και μέχρι στιγμής ανεξήγητο συμβάν της Πάτρας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον Πέτρο Κούσουλο, έπειτα από ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η 3χρονη, διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Οι έρευνες για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζονται και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παίρνουν καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές για την 9χρονη.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι γιατροί υποστήριξαν πως η δεύτερη ανακοπή που ήταν και η τελευταία για την 9χρονη στις 29 Ιανουαρίου 2022, δεν δικαιολογείται αφού μία ώρα πριν το παιδί αφήσει την τελευταία του πνοή είχε εξεταστεί ενδελεχώς. Οπως υποστήριξαν οι γιατροί, η Τζωρτζίνα βάσει των εξετάσεων θα μπορούσε να παρουσιάσει μία μικρή κρίση λόγω εγκεφαλοπάθειας και δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η ανακοπή.

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Μαλένα, διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, οι γιατροί κατά πάσα πιθανότητα είχαν «ψευδή εικόνα» για την κατάσταση, αφού σύμφωνα με τους ιατροδικαστές μπορεί η λευχαιμία να είχε προκληθεί από χρόνια δηλητηρίαση.