Βιασμός Ν.Φιλαδέλφεια: Πως ο δράστης προσέγγισε την 18χρονη; - Η αγγελία για babysitter

Το ραντεβού στο διαμέρισμα της φρίκης και η αποτρόπαια πράξη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βιασμός Ν.Φιλαδέλφεια: Πως ο δράστης προσέγγισε την 18χρονη; - Η αγγελία για babysitter

Άλλο ένα περιστατικό βιασμού έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης, έπειτα από καταγγελία για που έκανε μια 18χρονη κοπέλα σε βάρος ενός 31χρονου σε διαμέρισμα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 31χρονο το απόγευμα της Τρίτης (22/3) και όπως προέκυψε είναι γνώριμος των Αρχών, αφού έχει βεβαρημένο ποινικό παρελθόν. Από το 2018 μέχρι και το 2013 έχουν σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφίες μεταξύ άλλων για κλοπή και αρπαγή τσάντας, παραβίαση του νόμου περί όπλων, αντιποίηση στολής.

Το χρονικό του βιασμού

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος προσέγγισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής την 18χρονη, λέγοντας της πως χρειαζόταν babysitter για το παιδί του. Μετά την αρχική επικοινωνία που είχαν και αφού ο 31χρονος είχε πείσει το νεαρό κορίτσι ότι είναι οικογενειάρχης, έδωσαν ραντεβού γνωριμίας προκειμένου η 18χρονη να συναντήσει από κοντά τόσο τους υποτιθέμενους γονείς, όσο και το... παιδί που θα είχε υπό την επίβλεψή της όσο εκείνοι θα εργάζονταν.

H 18χρονη κοπέλα έφτασε στο διαμέρισμα και λίγο αργότερα ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Ο 31χρονος άνοιξε την πόρτα και τότε η 18χρονη αντιλήφθηκε ότι ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Κανένα παιδί και καμία σύζυγος. Εκείνος προκειμένου να την πείσει να μπει μέσα ισχυρίστηκε ότι η «σύζυγός» του και το «παιδί» του χρειάστηκε να πάνε σε ένα συγγενικό τους πρόσωπο. Κάθισαν για λίγη ώρα στο σαλόνι του σπιτιού και στη συνέχεια ο 31χρονος φέρεται να της πρότεινε να δει το δωμάτιο του παιδιού.

Ξαφνικά ο 31χρονος εμφανίστηκε από πίσω της με έναν σουγιά και απαίτησε να γδυθεί για να μην την μαχαιρώσει. Η νεαρή με φόβο για τη ζωή της υπάκουσε τον 31χρονο, ο οποίος την πέταξε στο κρεβάτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα όρμησε πάνω της και τη βίασε.

Μόλις ο 31χρονος την άφησε να φύγει, εκείνη ενημέρωσε τον φίλο της και την Αστυνομία. Όπως προέκυψε το διαμέρισμα δεν ανήκε καν στον 31χρονο. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

«Πάνος ο ερωτιάρης» δήλωνε στο Facebook ο βιαστής

Η αρρωστημένη συμπεριφορά του σεσημασμένου 31χρονου ξεδιπλώνεται μέσα από τις δημόσιες αναρτήσεις του αλλά και τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο παρέσυρε και επιτέθηκε τελικά στην άτυχη 18χρονη που πήγε ανυποψίαστη στο διαμερισμά του για να πιάσει δουλειά ως νταντά.

Η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού εκτυλίχθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου. Ο αδίστακτος δράστης, που δεν έχει παιδιά, έκλεισε ραντεβού σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πρόσχημα ότι αναζητούσε επειγόντως νταντά για την τρίχρονη κόρη του.

Όταν η άτυχη 18χρονη έφτασε στο διαμέρισμα, ρώτησε πού είναι το κοριτσάκι. Ο βιαστής, για να υλοποιήσει το σχέδιό του, απάντησε ότι η τρίχρονη θα έρθει σε λίγο στο διαμέρισμα και για να καθησυχάσει τη νεαρή προσποιήθηκε ότι μιλήσε στο τηλέφωνο με φιλικά του πρόσωπα που επρόκειτο σύντομα να έρθουν στο σπίτι.

Λίγο αργότερα, ζήτησε από την 18χρονη να τον ακολουθήσει στο εσωτερικό του διαμερίσματος προκειμένου να της δείξει το παιδικό δωμάτιο. Ομως, όπως βεβαιώνουν αστυνομικές πηγές, ο βιαστής οδήγησε την άτυχη κοπέλα σε υπνοδωμάτιο, αφού παιδικό δωμάτιο δεν υπήρχε στο διαμέρισμα.

Εκεί, και προτού η 18χρονη προλάβει να αντιδράσει της κόλλησε ένα μαχαίρι στο λαιμό και τη βίασε.

Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του, ο 31χρονος έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες από γειτονικά σπίτια έχουν καταγράψει τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Το θύμα μετά το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε, βρήκε τη δύναμη και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου βιαστή της με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών. Αφού η κοπέλα αναγνώρισε τον βιαστή από το προφίλ του στο facebook, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά αφού προηγουμένως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο βιαστής της 18χρονης είναι σεσημασμένος.

Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις βιασμού ανυποψίαστων κοριτσιών που πιθανώς θα μπορούσαν να έχουν τελεστεί από το ίδιο πρόσωπο.

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, ο δραστης την προσέγγισε μέσω Facebook με την προφαση οτι ψάχνει baby sitter και μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων κατάφερε να την πείσει να μεταβεί την Κυριακή σε διαμέρισμα στην οδό Αναγεννήσεως της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.