Τραγωδία Πάτρα: «Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα...» - "Καταπέλτης" ο Κατερινόπουλος

«Είναι το έγκλημα του αιώνα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα...» -

Πλησιάζει η ώρα που οι ένοχοι θα βρεθούν μπροστά στη δικαιοσύνη σύμφωνα με τους αρμόδιους. που ασχολούνται εκτενώς με την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, αυτή του θανάτου των παιδιών στην Πάτρα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα έχουμε συλλήψεις μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Ένας από αυτούς που έχουν αυτή την άποψη, είναι και ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει επαναλαμβάνει πως η όλη υπόθεση κρύβει ένα μεγάλο και σκοτεινό έγκλημα. Είναι πεπεισμένος ότι θα γίνουν συλλήψεις και ότι τα πάντα θα τελειώσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Η τοποθέτηση του Θανάση Κατερινόπουλου για την υπόθεση στην Πάτρα

Όπως είπε ο κύριος Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star: «Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα. Θα έχουμε και συλλήψεις».

Συμπλήρωσε πως: «Είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι των τριών κοριτσιών».

«Η 33χρονη μας κάλεσε να δούμε μαζί τη συνέντευξή της»

Σταματημό δεν έχουν οι εξελίξεις με την οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα και τον αιφνίδιο θάνατο των 3 άτυχων κοριτσιών. Μάλιστα, μία συγκλονιστική μαρτυρία από φίλη της μητέρας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα, πληροφορίες από την ιστοπαθολογική έκθεση για την 9χρονη, το τελευταίο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα που πέθανε στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου έφερε στο φως το T-live.

"Μαθαίνω ότι "έφυγε" η 3χρονη. Εντάξει πραγματικά στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, γιατί δεν είχα δώσει σαν οικογένεια, ήταν όντως πολύ δεμένοι αγαπημένοι. Πήγαινε συνέχεια τα παιδιά της στην παιδική χαρά για να παίζουν."

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: " Την ημέρα εκείνη όταν γύρισαν από Αθήνα... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr