Φως στο Τούνελ: «Η Τζωρτζίνα μιλάει μέσα από τον τάφο της» - Τα πρώτα λόγια της Νικολούλη on air

«Μιλά στους ερευνητές»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: «Η Τζωρτζίνα μιλάει μέσα από τον τάφο της» - Τα πρώτα λόγια της Νικολούλη on air

Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν άκρως ικανοποιητικά για την χθεσινή 25/6 εκπομπή του MEGA, «Φως στο Τούνελ» καθώς όλο το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη καλησπέρισε τους αγαπημένους της τηλεθεατές και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά λόγω της ημέρας. Στην συνέχεια ωστόσο, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μεγάλη μέρα η σημερινή φίλοι μου. Παραμένει αγνοούμενος ο Βρετανός τουρίστας. Τ

ο θρίλερ της Πάτρας εξακολουθεί να απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Η κοινωνία θα έλεγα πως το απαιτεί, χωρίς αυτό να παρερμηνευτεί. Το Τούνελ έχει συνεχίσει την έρευνά του και θα έλεγα ότι έχει μπει και βαθιά, αθόρυβα και προσεκτικά».

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την Τραγωδία στην Πάτρα

«Είναι τουλάχιστον αστείο...» - Το μήνυμα που διάβασε on air η Χρηστίδου ανατρέπει την υπόθεση

Το μεσημέρι του Σαββάτου 26/3 μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια αποκάλυψη που αφορούσε την υπόθεση της Πάτρας και τις σχετικές εξελίξεις, που βγαίνουν συνεχώς στο φως.

Είναι γεγονός, πως η παρουσιάστρια θίγει κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της το ζήτημα με τον θάνατο των 3 νεκρών κοριτσιών, ωστόσο όπως πολλοί συνάδελφοι της έτσι και εκείνη προσπαθεί να έχει μια διακριτικότητα επί του θέματος.

Παρά την στάση της αυτή, η Σίσσυ δέχθηκε ένα μήνυμα από έναν άνθρωπο που δουλεύει στον τομέα της υγείας, ο οποίος ουσιαστικά θέλησε να την ενημερώσει να είναι πιο προσεκτική με τις δηλώσεις για τα 3 νεκρά παιδιά. Εκείνος από τη μεριά του υποστήριξε πως η 9χρονη κόρη, δεν έφερε κανένα τραύμα όπως λέγεται, ενώ υπάρχει και επίσημη ιατρική ανακοίνωση περί αυτού.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με όσα άκουσα στην εκπομπή σας με τη δήλωση του προσώπου-μάρτυρα στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα και την μητέρα τους. Υπάρχει μια διάθεση μεταφοράς πολλών ανυπόστατων και ψευδών δηλώσεων από τον συγκεκριμένο χώρο, που θίγουν το πρόσωπο της μητέρας και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Καταρχάς ουδέποτε υπήρξε θεραπευτική προσέγγιση του παιδιού (Τζωρτζίνα) στον συγκεκριμένο χώρο, απλά επειδή δεν υπήρχαν υπηρεσίες από επιστήμονες υγείας. Μόνο μια νοσηλεύτρια.

Όσον αφορά στο επίπεδο επικοινωνίας του παιδιού με το περιβάλλον, ήταν σαφές ότι μπορούσε λόγω των εγκεφαλικών βλαβών που προϋπήρχαν, να εκδηλώσει συγκεκριμένες συμπεριφορές που δεν μπορούν να αναλυθούν σε αυτό το μήνυμα. Το ενδιαφέρον της μητέρας από την πρώτη μέρα που η Τζωρτζίνα βγήκε από το νοσοκομείο του Ρίου τον Ιούλιο του 2021 ήταν αμείωτο και μαζί προσπαθούσαμε να βρίσκουμε τρόπους δημιουργικής ενασχόλησης του παιδιού μέσα και έξω από το σπίτι.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον αστείο να ακούω περί αδιαφορίας της μητέρας για την εξέλιξη της Τζωρτζίνας. Όπως αστείο είναι ότι ο συγκεκριμένος χώρος που αναφέρεται ο “μάρτυρας” εφάρμοζε θεραπείες με στόχο να “σηκώσει” το παιδί. Όλα αυτά είμαι διατεθειμένος να τα καταθέσω στις επίσημες αρχές».