Από Δευτέρα 28/3 και για 3 ημέρες... - Ανακοίνωση που θα φέρει πανικό στα ταμεία των Lidl

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από Δευτέρα 28/3 και για 3 ημέρες... - Ανακοίνωση που θα φέρει πανικό στα ταμεία των Lidl

Σούπερ προσφορές έρχονται στα Lidl, από αύριο Δευτέρα 28/3 και θα διαρκέσουν για 3 ολόκληρες ημέρες σε όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας τροφίμων. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Τα Lidl θέλουν να βρίσκονται πάντα στο πλευρό των καταναλωτών τους και για αυτό αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει πολύς κόσμος, θέλει να βοηθά ώστε να κάνουν τις αγορές τους όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Ορισμένες από τις προσφορές των Lidl

Τα σούπερ μάρκετ λοιπόν, ανακοίνωσαν τις προσφορές που θα είναι σε ισχύ από την Δευτέρα 28/3 σε όλα τα καταστήματα τους. Ωστόσο, από αύριο επίσης θα είναι κλειστό και ένα συγκεκριμένο κατάστημα - Δείτε σε ποια περιοχή.

Lidl προσφορές 28/3

Πρόστιμο στα Lidl - Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Τραγωδία "χτύπησε την πόρτα" των Lidl αφού σύμφωνα με το inkefalonia.gr και άλλα sites, τους επιβλήθηκε ο υψηλότερο διοικητικό πρόστιμο διότι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, σε έλεγχο που διενήργησαν ελεγκτές της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι πωλούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Tο πρόστιμο, το οποίο ανέρχεται σε 647.000 ευρώ, επιβλήθηκε με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενήργησαν ελεγκτές της ΔΙΜΕΑ διαπιστώθηκε ότι πωλούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους κατά παράβαση του άρθρου 21 (παρ. 4β) της από 20/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 68) «Κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης».

Lidl πρόστιμο από το Υπουργείο

Να σημειωθεί πως όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το υπουργείο Ανάπτυξης δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της αλυσίδας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες τους είναι η Lidl. Η αλυσίδα έχει το δικαίωμα να προσβάλει δικαστικά το διοικητικό πρόστιμο.

TAGS