Τραγωδία Πάτρα: Ανατροπή της υπόθεσης - Ανιχνεύθηκε ουσία στην Τζωρτζίνα

Ολοκληρώθηκε ο τοξικολογικός έλεγχος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Ανατροπή της υπόθεσης - Ανιχνεύθηκε ουσία στην Τζωρτζίνα

Ανατροπή για ακόμα μία φορά στην υπόθεση της Πάτρας και στα τρία παιδιά που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. Και ενώ επικρατεί αναβρασμός σχετικά με τις εξετάσεις των παιδιών αλλά και με το ποιος ευθύνεται για αυτή την τραγωδία, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι εξετάσεις της Τζωρτζίνας "μίλησαν"

Ολοκληρώθηκε ο τοξικολογικός έλεγχος της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή της στις 29 Ιανουαρίου, και έπειτα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού για την κυριακάτικη «Μπαμ στο Ρεπορτάζ», θέλει τους γιατρούς να έχουν ανιχνεύσει μη σχετιζόμενη με την φαρμακευτική αγωγή του κοριτσιού ουσία, με το σχετικό δείγμα να έχει ήδη σταλεί σε ειδικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει εργαστηριακά τo εύρημα.

«Σε αντίθεση με ότι ανέφεραν μικρά περιφερειακά μέσα και συγκεκριμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας τα οποία (το τελευταίο διάστημα) ελέγχονται για την εγκυρότητα των πληροφοριών με τις οποίες τροφοδοτούν την κοινή γνώμη, από τον αρχικό έλεγχο στην άτυχη Τζωρτζίνα ανευρέθηκε ουσία η οποία, όπως λένε οι ειδικοί, ενδεχομένως να μας οδηγεί στη λύση του θρίλερ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οποίες δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, το δείγμα έχει ήδη σταλεί σε ειδικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει εργαστηριακά τα ευρήματα και να ανάψει το φως στο Ανθρωποκτονιών προκειμένου να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με παραπομπή στη Δικαιοσύνη του προσώπου αλλά και των συνεργών που ευθύνονται για όλο αυτό. » ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Κόλαφος" ο Γρηγόρης Λεών - «Εγκληματική ενέργεια με παθολογικά αίτια δεν...»

Το πρωί της Κυριακής 27/3 ο Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές στην Πάτρα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής τόνισε ότι η υπόθεση βαίνει στο τέλος της καθώς ανέφερε πως: «Είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση. Από την αρχή η αιτία θανάτου ήταν μια επιστημονική κρίση που προφανώς δεν ήταν ορθή. Το ευτύχημα ήταν ότι έχουν καταγραφεί τα δεδομένα σωστά. Στα δείγματα που εστάλησαν για ιστολογική εξέταση δεν υπάρχει αμφισβήτηση επί αυτών.

Ήμουν από τους πρώτους που είπαν ότι έχουμε πρόβλημα με την ιατροδικαστική έκθεση. Όπως σημειώνει ο έμπειρος ιατροδικαστής, η αιτία θανάτου που δείχνει την ηπατική ανεπάρκεια, «πρέπει να αναθεωρηθεί και να ερμηνευτεί με τον σωστό τρόπο.

Είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση. Από την αρχή η αιτία θανάτου ήταν μια επιστημονική κρίση που προφανώς δεν ήταν ορθή. Το ευτύχημα ήταν ότι έχουν καταγραφεί τα δεδομένα σωστά. Στα δείγματα που εστάλησαν για ιστολογική εξέταση δεν υπάρχει αμφισβήτηση επί αυτών.