Τραγωδία Πάτρα: «Μπορεί να βγουν στοιχεία για τα άλλα παιδιά» - Αποκαλυπτικός ο Θανάσης Κατερινόπουλος

«Είναι καλό που κόσμος βγαίνει και μιλάει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Μπορεί να βγουν στοιχεία για τα άλλα παιδιά» - Αποκαλυπτικός ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (29/3) ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είναι από αυτούς που έχουν ασχοληθεί σε μεγάλο βαθμό με την υπόθεση και μάλιστα νωρίτερα μέσα στη μέρα σε δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για έναν «φυσικό αυτουργό» (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει).

Η τοποθέτηση του Θανάση Κατερινόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

«Οι αρχές θέλουν μια δεύτερη άποψη για τις εξετάσεις της 9χρονης. Ας ελπίσουμε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στη βδομάδα και δε θα πάρει ένα με δύο μήνες.

Όλες οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις συλλέγονται από την αστυνομία και θα αξιολογηθούν. Είναι καλό που κόσμος βγαίνει και μιλάει. Το έχουμε δει ξανά το έργο στο παρελθόν. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, αυτό αφορά το τρίτο παιδί. Μπορεί να βγουν στοιχεία στην πορεία που να αφορούν τα άλλα παιδιά που θα φτάσουν στους ύποπτους ή ενδεχομένως δράστες», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Έκανε μάγια, πήγαινε σε καφετζούδες» - Σοκαριστικές οι νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα

Η υπόθεση της Πάτρας θα βρίσκεται στο προσκήνιο μέχρι να φτάσει στην τελική ευθεία και να βγουν στο φως τα πραγματικά αίτια θανάτου των 3 νεκρών κοριτσιών. Όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να ''σπάνε'' τη σιωπή τους όλο και περισσότερα άτομα με σκοπό να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 28/3 μια νέα μάρτυρας μίλησε στο Πρωινό, διατηρώντας παρ' όλα αυτά την ανωνυμία της. Η γυναίκα αποκάλυψε ως συντοπίτισσα της μητέρας, πως μέσα στα χρόνια εκδήλωσε πολλές ακραίες συμπεριφορές και συχνά φαινόταν να δημιουργεί μυθοπλαστικά σκευάσματα.

Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα, επιβεβαιώθηκε πως ήταν ιδιαίτερα κτητική στο πρόσωπο του και πως δεν ήταν αποδεκτή από το περιβάλλον του. Αντίστοιχες συμπεριφορές με αυτές εκδήλωνε και σε πρώην συντρόφους της, συνεπώς φαίνεται η ιστορία να αποκτά σιγά σιγά μια συνοχή.

«Ο λόγος που βγήκα να μιλήσω είναι η αξιοπρέπεια της πόλης μας. Αυτό το θέμα πρέπει να τελειώσει. Η Ρούλα είχε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια. Ήταν πολύ ατίθαση, πολύ αγενής, πολύ θρασύς, τσακωνόταν με όλο τον κόσμο, δε μπορούσαν να τη μαζέψουν με λίγα λόγια.

Η μαμά της είχε βγει από τα όριά της μαζί της. Έχω ακούσει από φίλες της ότι κάθε τόσο έλεγε ότι είχε προβλήματα υγείας, δημιουργούσε ίντριγκες, της άρεσε να ασχολούνται μαζί της. Της άρεσε η ίντριγκα. Ήταν και είναι πολύ έντονη προσωπικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη γυναίκα.

Αφού γνώρισε τον Μάνο, έμεινε έγκυος και αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί. Η οικογένεια του Μάνου, ήταν αρνητική σε αυτό… Εκείνη όμως ήταν απόλυτη, «θα με πάρει αλλιώς θα του κάνω… θα το φτάσω στα δικαστήρια, θα τον κυνηγάω». Την ερωτεύτηκε ο Μάνος, εκείνη ήταν 22 και αυτός 19.
Είχε πάθος με τον Μάνο. Μάγια, καφετζούδες, να της πουν που τρέχει ο Μάνος και με ποια γυρίζει… Ήταν και είναι νομίζω άρρωστη με τον Μάνο»