Τραγωδία Πάτρα: «Ήμουν μπροστά όταν...» - Συγκλονίζουν οι περιγραφές για το θάνατο της Ίριδας

« Ήμουν μπροστά, το βίωσα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Ήμουν μπροστά όταν...» - Συγκλονίζουν οι περιγραφές για το θάνατο της Ίριδας

Μέχρι να δοθούν απαντήσεις για το τι τελικά συνέβη με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα, πιθανόν είναι να βγαίνουν στο φως όλο και περισσότερες μαρτυρίες για τη ζωή τους και για το ζευγάρι από ανθρώπους του κοντινού τους περιβάλλοντος και μη.

Την ίδια ώρα λοιπόν συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της γειτόνισσας του ζευγαριού που έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια και έχει βιώσει τους θανάτους και των τριών παιδιών. Όπως λέει αποκλειστικά στην κάμερα του Live News, την ημέρα που απεβίωσε η 7 μηνών Ίριδα, τον Μάρτιο του 2021, ήταν μπροστά και θυμάται τη μικρή Τζωρτζίνα να κλαίει με αναφιλητά.

Η μαρτυρία της γειτόνισσας για τη μέρα που έφυγε η Ίριδα

«Η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά όταν έφυγε η αδερφή της και είναι τραγική η σκηνή, να κοιτάει τον ουρανό με τα χεράκια της ψηλά και να λέει “μην μου το πάρεις και αυτό” και να κλαίει με αναφιλητά. Μία μάνα να κλαίει και να φωνάζει “όχι αυτό, πάρε εμένα”… Ήμουν μπροστά, το βίωσα», είπε.

Μια μαρτυρία ιδιαίτερα καθοριστική για το θάνατο του βρέφους, καθώς αργότερα στο σπίτι της οικογένειας η γυναίκα ήταν μπροστά όταν βρέθηκε το πανάκι της Ίριδας στην κούνια της.

Όπως λέει η 33χρονη μητέρα είπε αμέσως στην αδερφή της να το πάει στην αστυνομία. «Προσπαθούσαμε να συνεφέρουμε τη Ρούλα και λέει η Δήμητρα “ωχ, το πανάκι της”. “Μην το ακουμπάς, βάλτο σε μία σακούλα και πήγαινέ το στην ασφάλεια”, είπε η Ρούλα».

Ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί μια άλλη μαρτυρία από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας που ισχυρίζεται ότι την ημέρα που πέθανε η Ιρίδα, η μητέρα της είχε κανονίσει baby sitter για να προσέχει το μωρό και τη Τζωρτζίνα. «Έμαθα ότι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, ήταν προγραμματισμένο να πάει η μπέιμπι σίτερ να την κρατήσει για λίγες ώρες, για να βγει η μητέρα της και η αδελφή της μια βόλτα για καφέ.

Εκείνο το πρωινό περίμενε τηλεφώνημα κάπου στις 10 για να της πουν σίγουρα ότι θα την χρειαστούν και ποια ώρα ακριβώς», δήλωσε φίλη της οικογένειας.

«Tα ευρήματα εμφανίζονται σε παιδοκτονίες...» - Η ανάρτηση όλο νόημα του Γρηγόρη Λέων

Μια νέα ανάρτηση έκανε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Ο ίδιος αναφέρεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής μελέτης στα δύο παιδία που πέθαναν πρώτα.

Παράλληλα, ο γείτονας της σπιτονοικοκυράς και της 33χρονης μητέρας των παιδιών μίλησε στο Live News, με τη μαρτυρία του να γυρνάει πίσω δύο χρόνια, όταν η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού άρχισε να δίνει άνιση μάχη για τη ζωής της... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr