Τραγωδία Πάτρα: «Δεν είναι ιατρικό λάθος ο θάνατος της 9χρονης»

Η αποκαλυπτική τοποθέτηση του Αναστάσιου Σπαντιδέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Δεν είναι ιατρικό λάθος ο θάνατος της 9χρονης»

Στην εκπομπή Live News μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (29/3) ο κλινικός φαρμακολόγος Αναστάσιος Σπαντιδέας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για ιατρικό λάθος, μετά και από τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου.

Η αποκάλυψη του Αναστάσιου Σπαντιδέα για την υπόθεση της Πάτρας

«Από τη στιγμή που κάποιος γιατρός δεν του χορήγησε κάποιο φάρμακο, το οποίο δεν θα αποσκοπούσε στο θάνατο αλλά στη θεραπεία, το να χορηγηθεί εξωγενώς από κάποιο τρίτο άτομο κάποιο φάρμακο που να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του ατόμου, μπορεί να γίνει. Αλλά και πάλι θα ήταν ανιχνεύσιμο άμεσα στις εξετάσεις που γίνονται στα τοξικολογικά εργαστήρια.

Εκείνο που θα πρέπει να μας προβληματίσει είναι ότι την προηγούμενη ημέρα οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, ενώ έχουν αποκλειστεί τα γονιδιακά, τα κληρονομικά νοσήματα και έχουμε να κάνουμε με έναν αιφνίδιο θάνατο», είπε ο Αναστάσιος Σπαντιδέας.

Σοκάρει η μαρτυρία της χαρτορίχτρας

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο παραμένει άλυτη η υπόθεση του θανάτου των 3 παιδιών στην Πάτρα. Την Τρίτη το μεσημέρι 29/3 στην εκπομπή Live News, και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε και η χαρτορίχτρα, στην οποία απευθύνθηκε η μητέρα για να της λύσουν τα μάγια, που πίστευε πως της έχουν κάνει. (Δείτε εδώ την παρέμβαση της μητέρας για τις δηλώσεις της χαρτορίχτρας που την εξόργισαν)

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της χαρτορίχτρας, η 33χρόνη την επισκέφτηκε λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας και αυτό που την απασχολούσε ήταν πώς θα ξαναφτιάξει τη σχέση της με τον Μάνο.

«Την ξέρω την Ρούλα, είχε έρθει κάποτε εδώ το ‘20. Το ‘20, αλλά δεν θυμάμαι ποιο μήνα, όταν είχε ήδη χάσει το πρώτο παιδί, τη Μαλένα.

Το παιδί δεν το ανέφερε σχεδόν καθόλου. Απλά ότι έχασε ένα παιδί από μάγια.

Δεν την ενδιέφερε αυτό, την ενδιέφερε ο Μάνος. Το πρόβλημα της αυτό που ρωτούσε ήταν αν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο», δήλωσε στο Live News η χαρτορίχτρα.

Στη συνέχεια ανέφερε πως η μητέρα της εκμυστηρεύτηκε τους φόβους της, ήταν πεπεισμένη ότι έχασε το πρώτο της παιδί από μάγια που της είχαν κάνει συγγενικά της πρόσωπα.

«Απλά ότι έχασε το παιδί από μαγεία ενώ, δεν θα έπρεπε να το έχει χάσει, ήταν ένα παιδί υγιέστατο και το έχασε από μαγεία. Της λέω “Ρούλα, βλακείες μου λες, εγώ δεν βλέπω τέτοια πράγματα”. Δεν το δεχόταν αυτό».

Η μοναδική και κυριότερη έγνοια της 33χρονης ήταν ο σύζυγός της και το πως θα λύσουν τα μεταξύ τους προβλήματα, αποκαλύπτει η μάρτυρας στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Η Ρούλα ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος, πολύ κλειστός, πολύ μαζεμένη, δεν εκφραζόταν εύκολα, το ερώτημά της ήταν αν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο, γιατί είχε χωρίσει. Αυτό ήταν το θέμα. Τίποτα άλλο. Της είπα ότι θα τα βρίσκουν και θα τα χαλάνε. Της είπα να προσέξει γιατί έχει θέματα στην οικογένεια της και βλέπω θανάτους».

Μάλιστα όπως λέει, η 33χρονη επιδίωξέ να ξανασυναντήσει την χαρτορίχτρα, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

«Δεν ήθελα να ξαναέρθει η Ρούλα. Κάτι δεν μου άρεσε σε αυτή την κοπελιά, δεν ήθελα να ξαναέρθει και δεν την αποδέχτηκα. Αρνήθηκα. Της είπα ότι δεν έχω το χρόνο. Ήταν ψυχρή, πώς να σας πω, είχε μια αρνητική ενέργεια που δεν μου άρεσε», τόνισε η χαρτορίχτρα.