Πάτρα: «Κρεμάστε την» - Οργή του κόσμου έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το φυλάει η αστυνομία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Κρεμάστε την» - Οργή του κόσμου έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν τελικά έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, έπειτα από τρεις περίπου ώρες, κατά τις οποίες ένα οργισμένο πλήθος είχε συρρεύσει.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψή της με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, εξοργισμένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι, όπως μεταφέρει το thebest.gr.

Τρείς ώρες μετά και ενώ η κατάσταση βρισκόταν εκτός ελέγχου με το πλήθος να φωνάζει «κρεμάστε την» και «δώστε την στο λαό» έφτασε η αστυνομία προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα καθώς μέσα στο σπίτι βρίσκονται μέλη τ ης οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Βίντεο έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Σιγή από τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Στη ΓΑΔΑ πρόκειται να περάσει το βράδυ της η Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγες ώρες μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της, για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, ενώ προς το παρόν δεν έχει μιλήσει καθόλου στις αρχές (δείτε εδώ τι είπε στην αστυνομία όταν την προσήγαγαν).

Το πρωί της Πέμπτης (31/3), αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να μιλήσει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η κόρη της.

Ολοι είναι σε επιφυλακή καθώς υπάρχει ο φόβος ότι η μητέρα των τριών παιδιών μπορεί να αυτοκτονήσει. Μάλιστα νωρίτερα μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Πάτρα έχει αναφέρει στις αρμόδιες αρχές πως έχει πληροφορίες ότι η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Πάντως μέχρι στιγμής είναι σιωπηλή και δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Σημειώνεται, ότι η 33χρονη μητέρα συνελήφθη το απόγευμα μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.