Τραγωδία Πάτρα: Παραιτήθηκε ο Λύτρας από συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Έγινε γνωστό πριν λίγο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Παραιτήθηκε ο Λύτρας από συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην Πάτρα, όλοι περίμεναν τι θα γίνει με τον συνήγορο υπεράσπισης Απόστολο Λύτρα και αν θα συνέχιζε μαζί με την κατηγορούμενη μιας και από εχθές Τετάρτη 30/3, τον αναζητούσαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να μιλήσει για το θέμα.

Παραιτήθηκε σήμερα το πρωί από συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας

Έγινε λοιπόν λίγη ώρα πριν γνωστό από το Happy Day στον Alpha, πως ο κ. Απόστολος Λύτρας αποσύρεται από την υπόθεση και θα το κάνει και εκείνος γνωστό στην συνέχεια της ημέρας με σχετική ανακοίνωση.

Φυγάδευσαν τα ξημερώματα τους συγγενείς της από το σπίτι της Ρούλας

Παγωμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς μάλλον επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο για το θάνατο των παιδιών, έπειτα από την προσαγωγή της μητέρας χθες Τετάρτη 31/3 στη ΓΑΔΑ και τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της.

Από εχθές λοιπόν, εξαγριωμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, οργισμένοι και φανερά αγανακτισμένοι, και με φωνές και συνθήματα απευθύνονταν τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της που είχε "ταμπουρωθεί" στο σπίτι για να μην έρθει αντιμέτωπη με την οργή του λαού.

Όλη την ημέρα λοιπόν, από την ώρα που έγινε γνωστό πως η μητέρα κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας, το σπίτι της φυλαγόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να απωθήσει τον κόσμο που προσπαθούσε να πλησιάσει το σπίτι. Οι γονείς και η αδερφή της, τα ξημερώματα μπόρεσαν και έφυγαν με την βοήθεια των Αρχών όταν πια είχαν φύγει όλοι από γύρω ενώ να σημειώσουμε πως και οι γύρω δρόμοι από το σπίτι είναι κλειστοί με κορδέλες που τοποθέτησαν οι αστυνομικοί.