Πάτρα: Οι δηλώσεις της Ρούλας μια μέρα πριν την σύλληψή της - «Η Τζωρτζίνα κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε ποτέ»

«Κοιμόταν πάνω από ένα εικοσιτετράωρο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Οι δηλώσεις της Ρούλας μια μέρα πριν την σύλληψή της - «Η Τζωρτζίνα κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε ποτέ»

Στην εκπομπή t-live και την δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού είχε μιλήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, μια μέρα πριν την σύλληψη της για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

«Δεν έχω ιδέα για την ουσία που βρέθηκε. Εγώ δεν έχω ενημέρωση καμία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε στους αστυνομικούς και για την κεταμίνη.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μια μέρα πριν την σύλληψή της

Γ.Κ.: Ως μητέρα, γιατί ήσουν δίπλα στο παιδί σου και στην πρώτη νοσηλεία και στη δεύτερη και μέχρι το τέλος της. Θεωρείς ότι υπήρχε κάποια ουσία που δημιουργούσε πρόβλημα στο παιδί; Εσύ το έβλεπες, το ζούσες.

Ρ.Π.: Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε τίποτα, γιατί καταλαβαίνεις τον λόγο…

Γ.Κ.: Επειδή εσύ ήσουν μαζί με το παιδί και λάμβανε ένα κοκτέιλ φαρμάκων αυτό το παιδί.

Ρ.Π.: Μήνες τώρα.

Γ.Κ.: Μήνες. Είναι αυτά τα φάρμακα που έχουμε μεταφέρει και μέσα από την εκπομπή. Μυοχαλαρωτικά, αντιεπιληπτικά, έχεις παρατηρήσει εσύ…

Ρ.Π.: Ηρεμιστικά.

Γ.Κ. :Ηρεμιστικά; Λάμβανε και ηρεμιστικά;

Ρ.Π. :Γιατί δεν το έχουν στο φάκελο οι γιατροί αυτό το πράγμα;

Γ.Κ.: Εγώ δεν το ξέρω. Ξέρω ότι λάμβανε αυτές τις δύο κατηγορίες φαρμάκων, τα οποία ήταν μυοχαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά.

Ρ.Π.: Ίσως και να κάνω εγώ λάθος. Ίσως εκεί συνεπάγεται και αυτό το φάρμακο…

Γ.Κ.: Εννοείς τα μυοχαλαρωτικά;

Ρ.Π.: Ναι, ναι, ναι, σωστά.

Γ.Κ.: Ήξερες ότι λαμβάνει κάποιο φάρμακο το οποίο, ας το πούμε, την ηρεμούσε λιγάκι;

Ρ.Π.: Όχι, όχι, όχι.

Γ.Κ.: Υπήρχε κάποια ουσία η οποία επηρέαζε το παιδί, όταν του την έδιναν από το νοσοκομείο; Είχες δει δηλαδή να αλλάζει λιγάκι, να της προκαλεί αυτά τα τινάγματα, αυτούς τους σπασμούς;

Ρ.Π.: Κοίταξε να δεις, αυτά είναι πράγματα τα οποία είναι στην κατάθεση μου, είναι αυτό που θα καταθέσω οπότε…

Γ.Κ.: Σε ρωτάω σε ένα γενικότερο πλαίσιο, εάν είχες δει να αλλάζει λιγάκι η συμπεριφορά της Τζωρτζίνας όταν της έδιναν κάποιο φάρμακο.

Ρ.Π.: Όχι, όχι, όχι.

«Η θεραπεία που ακολουθούσε ήταν συγκεκριμένη κάθε μέρα. Της Τζωρτζίνας τα αλλάξαμε τα φάρμακα δύο ημέρες πριν. Δεν άλλαξε όλη η αγωγή. Δεν έχω τον φάκελο αυτή τη στιγμή για να πω ακριβώς τις αλλαγές. Εκατό τοις εκατό, όμως, άλλαξαν κάποια φάρμακα. Ήμουν μπροστά και είχα ενημέρωση. Αυτές τις δυο τελευταίες μέρες δεν μπορώ να πω ότι η αλλαγή ήταν από την αλλαγή των φαρμάκων ή ήταν η κατάσταση της. Πάντως το παιδί μετά το τελευταίο επεισόδιο κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε ποτέ. Κοιμόταν πάνω από ένα εικοσιτετράωρο», ανέφερε, τέλος, η 33χρονη μητέρα.

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου δόξαζε το Θεό που έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα

Το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει γίνει πρώτο trend στο διαδίκτυο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και το ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της Τζωρτζίνας.

Μέχρι πρότινος ο δικηγόρος που την υπερασπιζόταν ήταν ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραιτήθηκε με ανακοίνωσή του από την υπόθεση. Πλέον, την υπεράσπιση της μητέρας έχει αναλάβει ο Νίκος Ιωάννου. Πριν 9 χρόνια, η Ρούλα Πισπιρίγκου χαιρόταν που θα ντυνόταν νύφη στο πλευρό του Μάνου Δασκαλάκη και προσκαλούσε μέσω Facebook μερικούς τους φίλους για να παρευρεθούν στο γάμο τους.

Μάλιστα διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δόξαζε τον Θεό που θα γινόταν μανούλα και που όλα κυλούσαν ομαλά.

Δείτε το ντοκουμέντο στο athensmagazine.gr