Πάτρα: «Ο Μάνος ήταν παρών σε τρία από τα επεισόδια της Τζωρτζίνας»

Νέες αποκαλύψεις για τον πατέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ο Μάνος ήταν παρών σε τρία από τα επεισόδια της Τζωρτζίνας»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (30/3) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ έχει προγραμματιστεί η απολογία της για τη Δευτέρα (4/4). Μεγάλη απορία δημιουργεί την ίδια στιγμή, ο ρόλος του πατέρα των παιδιών Μάνου.

Το βράδυ της Πέμπτης (31/3), στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκαλύφθηκε πως ο πατέρας, ο οποίος έκανε μία δήλωση μέσω του δικηγόρου του (δείτε εδώ τι είπε), ήταν παρών σε 3 από τα επεισόδια της μικρής Τζωρτζίνας.

Η αποκάλυψη για τον πατέρα των παιδιών στην Πάτρα

«Οι αρχές ερευνούν όλα τα καρδιακά επεισόδια που παρουσίασε η Τζωρτζίνα από τις 8 Απριλίου το 2021 μέχρι στις 29 Ιανουαρίου το 2022, όπου η Τζωρτζίνα πεθαίνει. Η Τζωρτζίνα στο διάστημα αυτών των μηνών παρουσίασε τουλάχιστον εννέα καρδιακά επεισόδια, όμως με την έγκυρη παρέμβαση των γιατρών το παιδί σωζόταν την τελευταία στιγμή. Οι αρχές εξετάζουν αν η μητέρα χορηγούσε κεταμίνη όλες τις φορές , πριν τη μοιραία θανατηφόρα δόση.

Πολύ σημαντική πληροφορία που μας είχε δώσει ο πατέρας. Ο Μάνος Δασκαλάκης μου είχε πει ότι σε τρία από αυτά τα επεισόδια ήταν παρών. Είτε η μητέρα ήθελε να δημιουργήσει άλλοθι -χορηγούσε την κεταμίνη και τον φώναζε όταν ξεκινούσαν τα συμπτώματα- είτε ο μπατέρας έχει κάποια εμπλοκή και θα δώσει εξηγήσεις όταν κληθεί να καταθέσει στις αρχές», είπε χαρακτηριστικά.

Σοκάρει ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (31/3) ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα αποκαλυπτικό περιστατικό που σημειώθηκε λίγο καιρό πριν τη σύλληψη, ενώ αποκαλυπτικές ήταν και οι δηλώσεις της νονάς της μικρής Τζωρτζίνας (δείτε εδώ τι είπε).

«Με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου, επειδή έκανα μια ανάρτηση στο Facebook, ότι την πήρε τηλέφωνο η Ρούλα και την απείλησε. Σήμερα το έμαθα. Την πήρε τηλέφωνο και την απείλησε και της είπε ότι αν δεν κατεβάσει την ανάρτηση ο γιος σου, θα τον βρουν άτομα δικά μου και θα έχει ο δικηγόρος μου πιο πολλή δουλειά. Και με παίρνει η μάνα μου στο καπάκι κι έκλαιγε. Αυτό που ήθελε θα το έκανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.