Πάτρα: Ξεκίνησαν οι έρευνες - Εξετάζουν το κινητό και το laptop της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε άγνωστο σημείο παραμένει ο Μάνος Δασκαλάκης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ξεκίνησαν οι έρευνες - Εξετάζουν το κινητό και το laptop της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την χορήγηση κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα. Μάλιστα, και ο νέος δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπόθεση, αποφάσισε να παραιτηθεί.

Οι έρευνες των Αρχών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα οι αστυνομικοί ερευνούν τον τρόπο και το μέρος από όπου προμηθεύτηκε η μητέρα των παιδιών την κεταμίνη. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τρία σενάρια και πιο συγκεκριμένα να έφτασε στα χέρια της η ουσία

  • μέσω κάποιας φαρμακαποθήκης,
  • μέσω κάποιου κτηνιατρείου
  • μέσω κάποιου ηλεκτρονικού καταστήματος

Εξετάζουν το κινητό και το laptop της Ρούλας

Όπως μετέδωσε στο OPEN ο Νίκος Γιαπρακάς, οι αστυνομικοί εξετάζουν ήδη το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και τον φορητό ηλεκτρονικό της υπολογιστή, που έχουν φτάσει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου οι αστυνομικοί να εξετάσουν αν υπάρχουν ηλεκτρονικά ίχνη που μπορεί να έχει αφήσει όταν προμηθεύτηκε την εν λόγω ουσία.

Λουλούδια και κεράκια έξω από το σπίτι για την μνήμη των 3 αδικοχαμένων παιδιών

Μπορεί το βράδυ (30/3) να έγινε χαμός έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, διότι το πλήθος ήθελε να καταδικάσει τις πράξεις της 33χρονης κατηγορούμενης. Ωστόσο σήμερα, 31/3 επικρατεί ησυχία, ενώ πλήθος κόσμου προσφέρει λουλούδια για την μνήμη των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Ωστόσο σήμερα το σπίτι είναι άδειο καθώς τόσο η μητέρα της 33χρονης, όσο και η αδερφή της έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ. (Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες)

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης, πλήθος εξοργισμένου κόσμου βρέθηκε στην οδό Μπιζανίου και φώναζε για δικαιοσύνη στη μνήνη των παιδιών, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να λιντσάρουν μέλη της οικογένειας που ήταν εντός του σπιτιού, άλλοι έγραψαν «θάνατος» στα παράθυρα και άλλοι κλωτσούσαν την είσοδο.

Σήμερα ωστόσο, όλα είναι διαφορετικά. Μια ηλικιωμένη γυναίκα, το πρωί της Πέμπτης άφησε τρία τριαντάφυλλα στην είσοδο του σπιτιού για να τιμήσει τη μνήμη των κοριτσιών, γεγονός που μιμήθηκαν και άλλοι πολίτες.

Πάτρα