Ανατριχιάζει ο Κατερινόπουλος - Το προφητικό βίντεο με την Τζωρτζίνα να κλείνει τη μύτη της αδερφής της

Οι εξελίξεις είναι ανατριχιαστικές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει ο Κατερινόπουλος - Το προφητικό βίντεο με την Τζωρτζίνα να κλείνει τη μύτη της αδερφής της

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος βρέθηκε να σχολιάζει στο δελτίο ειδήσεων του Star την Πέμπτη 31/3 τις εξελίξεις της υπόθεσης στην Πάτρα, καθώς μετά τη σύλληψη της μητέρας τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Ένα βίντεο με τα μικρά κορίτσια να παίζου πριν φύγουν στη ζωή είναι άκρως προφητικό σύμφωνα με τον εν αποστρατεία αξιωματικό.

Ο ίδιος πέραν της σοκαριστικής δήλωσης, πως η 9χρονη δεν πέθανε μόνο μια φορά εξηγεί πως δε είναι από παιχνίδι η κίνηση της μιας μικρής να κλείνει τη μύτη της άλλης. Το πιο πιθανό είναι να αφορά μιμητική συμπεριφορά του παιδιού, βασισμένη σε πράξη της μητέρας.

Tο ανατριχιαστικό βίντεο για τα παιδιά στην Πάτρα που προμήνυε τον θάνατο τους

«Το πανάκι έκλεισε το στόμα και τα δαχτυλάκια τη μύτη, που δεν αφήνουν ίχνη», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Έξαλλος ο Κατερινόπουλος με τον Μάνο: «Σιγά ρε φίλε!...θα ήθελα να την στήσω στον τοίχο...»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση κάνει δηλώσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης στην Πάτρα μιλώντας πιο ανοιχτά για το ζήτημα. Ο εν αποστρατεία αξιωματικός δεν κρύβει τα λόγια του και ''αδειάζει'' εμφανώς τον πατέρα των 3 παιδιών.

Ενώ έχει κάνει πρόβλεψη για τον θάνατο και των άλλων 2 παιδιών, προσπαθεί να εξηγήσει τη στάση του Μάνου μετά την σύλληψη της Ρούλας. Δε συνάδει η αντίδραση του με αυτή ενός πονεμένου πατέρα και για το λόγο αυτό δε μπόρεσε να κρύψει την οργή του.

«Ένας πατέρας που έχει χάσει τα παιδιά του μέσα από μία σχέση που μία ήταν μαζί-μία χώρια, ο οποίος δήλωνε ότι "εγώ με τα χέρια μου θα τη σκότωνα, αν ήξερα ότι έκανε αυτά τα εγκλήματα", μαθαίνει ότι απεδείχθη περίτρανα ο θάνατος του ενός παιδιού, και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο; Τι τον θέλει τον δικηγόρο, κατηγορούμενος είναι;», επισήμανε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Πού είναι το πατρικό ένστικτο; Δεν είναι αντίδραση πατέρα που πονάει τα παιδιά του. Ποιον πρέπει να συμβουλευτεί και γιατί να λάβει γνώση της δικογραφίας; Που είναι το πατρικό ένστικτο σε όλο αυτό; Δεν το βλέπω. Δεν είναι αντίδραση αυτή ενός πατέρα που πονάει για τα παιδιά του.

Εγώ θα ήθελα να την έχω απέναντι να την στήσω στον τοίχο και να αυτοδικήσω. Και όχι να περιμένω να δω τι λέει η δικογραφία. Ακόμα διατηρεί επιφυλάξεις δηλαδή; “Περιμένω να δω τον δικηγόρο μου για να βγάλω Δελτίο Τύπου”. Σιγά ρε φίλε! Ποιος είσαι; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Έχασες τρία παιδιά! Εδώ είναι ευθύνη των αρχών να εξετάσει τα πάντα!», δήλωσε οργισμένος ο Θανάσης Κατερινόπουλος.