Ρούλα Πισπιρίγκου: "Σπάει" για πρώτη φορά την σιωπή της από το κρατητήριο - "Αδειάζει" τον Μάνο Δασκαλάκη

«Ο Μάνος μου είπε "κι εγώ τι να κάνω; Να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;"»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρούλα Πισπιρίγκου:

Την σιωπή της για πρώτη φορά αποφάσισε να σπάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την σύλληψή της, όπου κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η ίδια μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 1/4 σε τηλεφωνική της συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέσα από τη ΓΑΔΑ όπου και κρατείται, λίγο μετά τον on air τσακωμό της αδερφής της με τον Κουσουλό.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη ΓΑΔΑ

«Όχι δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο. Μίλησα σήμερα το πρωί με τον Μάνο. Μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά. Έχουν πέσει όλοι να με φάνε, μου είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.

Μου είπε ότι θα υπερασπιστεί "εγώ θα πω αυτό που είδαν τα μάτια μου, από κει και πέρα δεν γνωρίζω"»,

«Με έδιωξαν από τη δουλειά» της είπε για να τον ρωτήσει: «Σοβαρολογείς;». Μάλιστα η Ρούλα τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αυτόν να της απαντά «κι εγώ τι να κάνω; Να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;».

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μεταβαίνει στην Αθήνα με τον δικηγόρο του.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έσπρωξε τη γυναίκα μου ενώ είχε το μικρό αγκαλιά»

Μια σοκαριστική μαρτυρία βγήκε το πρωί της Παρασκευής 1/4 μέσα από την εκπομπή Πρωινό για την Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται εδώ και 2 μέρες στην ΓΑΔΑ, με το δεύτερο βράδυ να είναι αρκετά δύσκολο.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας περιγράφει πως μια μέρα πριν από μερικά χρόνια που ήταν στο γήπεδο μαζί με την σύζυγό του, η οποία κρατούσε το παιδί τους με ειδικές ανάγκες, μετά από καβγά της Ρούλας με φίλη τους έπεσε πάνω στο παιδί.

«Είμαι στο γήπεδο εγώ με τη σύζυγο και με τα δυο μου παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι με ειδικές ανάγκες. Και σε αυτό το διάστημα, με τη λήξη του αγώνα, έφυγε η γυναίκα με μια άλλη γνωστή, που είμαστε στο γήπεδο και επειδή την κοινή γνωστή την γνώριζε η Ρούλα, τους έκανε επίθεση. Με αποτέλεσμα να σπρώξει τη γυναίκα τη δικιά μου ενώ είχε το μικρό αγκαλιά! Και μόλις είδα όλη αυτή τη σκηνή της λέω -πήγε να βγει- και μου λέει ξέρεις «μη με ακουμπήσεις». Της λέω «λυπάμαι που είσαι έγκυος και έσπρωξες ένα παιδί, μια μάνα που κρατάει στην αγκαλιά της ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Τι άλλο πρέπει να σου πω;

Αυτό πριν από πόσα χρόνια είχε γίνει;

Κανένα 6αρι – 7 χρόνια. Ήταν έγκυος και στο πρώτο της παιδί τότε νομίζω. Αν δεν κάνω λάθος ίσως να ήταν και στο πρώτο της παιδί.

Τι σας απάντησε η Ρούλα;

Δεν μου απάντησε τίποτα. Απλά μπήκε στο αυτοκίνητο και με κοίταγε περίεργα.

Ήταν μαζί της κάποιο άλλο πρόσωπο της οικογένειας, ο άντρας της ας πούμε, η αδελφή της;

Ο Μάνος, ο Μάνος ναι μαζί με τον Μάνο. Δεν πήρε καμία θέση απολύτως! Απλά προσπάθησε να προφυλάξει τελοσπάντων τη σύζυγό του.

Γιατί την έσπρωξε όμως τη γυναίκα σας;

Η γυναίκα ήταν με μια φίλη της πρώην κοπέλας του Μάνου. Απλά επειδή είχε θέμα με την φίλη που είμαστε μαζί αυτή θεώρησε σωστό να κάνει όλα αυτά».